| Nimeni91 a întrebat:

Buna TPU!
Voua cat v-a luat sa faceti eseurile pentru bac la romana? (Mentionez ca mie mi-s-au predat la scoala, insa nu sunt complete, nu sunt pentru toate operele, si trebuie sa adaug din plin). Am scris pana acum cam jumatate din ele.
Va multumesc!

6 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

0 minute pentru ca am citit eseurile din definitiva si a fost destul.

| Nimeni91 explică (pentru Wr3nch):

Eu am citit fiecare opera pentru bac( in afara de Moromatii, astept sa vad daca mai e in programa sau nu in acest an) si am incercat sa fac singura eseurile. Am o culegere de la Paralela 45 de Mihaela Doboş pentru romana, care are teste pentru fiecare subiect in parte, precum si eseurile si partea teoretica pentru subiectul 2, si am si "Varianta rapida, fac eu eseurile, apoi verific sa vad daca mai gaseac ceva inedit de adaugat, comentarii critice, etc. Sper sa fie bine. Am incercat sa invat numai din culegeri, dar parca mai bine e cand scriu eu si le lucrez, retin deja jumatate, apoi, fiind din mintea mea, mai citesc de cateva ori, si gata. Stiu ca ar fi mai simplu sa le iau de la cineva, de pe net, din culegeri sau de la profesorul de la clasa( care, ca sa fiu sincera, nu prea preda)
Multumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa le faci neaparat.
Poți citi operele și sa ți faci niște schite. Înveți schițele, iar la bac îți vei da seama ce sa scrii dacă știi opera.
Dacă înveți eseurile asa robot, Riști sa nu te descurci la examen din cauza presiunii timpului.
Eu îmi făceam eseurile când ajungeam la opera respectiva.
Sau îmi imaginam asa o chestie. Îmi imaginam de ex ca mi pica tema și viziunea la enigma. Și puneam cronometru și începeam sa compun eseul pe timp. Ma pregăteam oarecum pentru examen

| Nimeni91 explică (pentru anonim_4396):

Buna!
Da, am citit toate operele pentru bac.

| Wr3nch a răspuns (pentru Nimeni91):

Ceea ce e de apreciat. Sunt convinsa ns ca vei lua o nota buna pentru ca ti-ai dat interesul si chiar te-ai straduit. Mult noroc si succes!

| Nimeni91 explică (pentru Wr3nch):

Multumesc!
Succes si tie in tot ceea ce iti propui!