Salut!
Eu stiu ca cererea trebuie scrisa de catre parinte.Subsemnata asa... si spune ca fiica mea eleva in clasa asa nu a putut participa la ore in ziua de datorita si pune motivul real, nu umbla cu minciuni, datorita faptului ca a trebuit sa o ajute pe bunica ei, a intervenit o problema familiala. Cererea e ca scutirile cred, adica sa fie o dovada pe baza careia ti se motiveaza absentele.Succes!
Daca eu am zambit cand am vazut motivul, cu siguranta ca si diriginta ta va face acelasi lucru. vorba cuiva, vorbeste cu parintii tai
Bună.
Cererea trebuie să o scrie mama sau tatăl tău.
"Subsemnatul/subsemnata (numele mamei/tatălui), părinte al elevei (numele tău), de la (liceul/şcoala) din clasa (...), vă rog să-i motivaţi absenţele fiicei mele din data de 30.04. 2014 (dacă a fost astăzi, dacă nu, pui data în care ai fost plecată). Precizez faptul că nu a putut participa la ore din motive familiare.
(.....numele mamei sau tatălui şi semnătura)"
Deci cam aşa trebuie să fie cererea, şi eventual o poţi ruga pe mama ta să o sune pe dirigintă să-i explice mai în detaliu care a fost situaţia.
O seară frumoasă!
Nu stiu ce e asa de ras in asta \ ca am fost sa o ajut pe bunica mea, care ii batrana (iti dai seama) sa ia un pachet, care are vreo 15 kg sau daca nu, mai mult.
Ma gandeam sa scriu eu pentru ca ea nu vede si scrie prea bine, dar asta nu-i o problema. Pot ruga pe altcineva sa scrie ca sa nu cunoasca scrisul.
Bunica mea doar semneaza.
Da si ai grija ca stiu ca cererile de motivare si scutirile trebuie aduse intr-un anumit interval, gen 7 zile...nu peste o luna sau doua!
Emanuel101 întreabă:
Sjhxjcks întreabă: