| maddy0212 a întrebat:

Trec acum in clasa a 8a si as dori sa stiu ce si cate ore se fac la profilul mate info intensiv engleza. Multumesc mult.

Răspuns Câştigător
| Sunshine_3662 a răspuns:

Eu sunt la mate-info engleza (am trecut a 10-a) si in clasa a 9a am avut 4 ore de mate, 4 de rom, 5 de engleza, 2 de geogra, 3 fizica, 2 chimie, 1 geografie, 1 istorie, 2 info, 1 tic, 1 de geografia lumii britanice. In rest desen, sport, logica, religie.etc.o ora pe saptamana; in total 33 de ore pe saptamana.

6 răspunsuri:
| maddy0212 explică:

Dau funditabig grin

| maddy0212 explică:

Stiu ca mai am un an sa-mi aleg ceea ce vreau insa sunt sigura ca acest profil este cel ce ma avantajeaza. Dar nu voi face mai mult de 2 ore de engleza pe saptamana?

| Grimalkin a răspuns:

Stai putin. Acum trei intr-a 8a, deci mai ai un an pana la liceu, right? Oricum din cate stiu e profil real, deci se va baza pe materii exacte. Din ce am vazut pe net vei avea:
4 ore matematică, 4 ore informatică, 1 oră tic, 2 ore chimie, 3 ore fizică, 2 ore engleză si alte maruntisuri.

Pot spune ca vei face de toate in afara de latina! La romana o sa faci aceleasi opere ca si cei de la filologie, ca doar bacul o se da la fel pentru toata lumea la romana! Iar materiile de teza vor fi engleza, romana, informatica, matematica si inca una la alegere dintre fizica, biologie si chimie happy
Succes big grin

| Laviniaa a răspuns:

Cele mai importante materii vor fi : matematica (Aproape in fiecare zi ), informatica, fizica, chimie, biologie, lb engleza, Lb romana. Si aprox o ora pe saptamana : Geografie, istorie etc.

| par3ye a răspuns:

Nu e greu si e in fiecare zi ore

| par3ye a răspuns:

Nu e greu, sunt cam 2 ore pe zi.