| AnKa76 a întrebat:

Buna!
Trec pe clasa a 7-a si nu mai stiu ce rechizte sa-mi mai iausad....ma ajutati? Dau si funda:*

Răspuns Câştigător
| Pufo a răspuns:

Aceleasi rechizite ca in clasa a 6-a happy adica:
- 10 caiete dictando (mici sau mari depinde cum vrei tu sau cum va cere)
- 10 caiete mate ( 2 mari pentru matematica deoarece iti vor trebui la geometrie iar restul mici)
- 2 caiete speciale pentru muzica, 2-3 biologie, si 4 geometrie ca sa ai de rezervawinking
- bloc de desen ( A4 mic sau A3 mare depinde de cerintele profesorului_
- acuarele ( cele mai bune sunt unele cu ambalajul albastru cu niste pestisori pe el - le iau de cand sunt mica laughing)
- creioane/ pixuri albastre sau nergre ( iti recomand sa iei si unul verde si unul rosu pentru a sublinia chestiile importante)/ stilou/ rezerve/ guma de sters/ ascutitoare/ penar/ carioci ( eu am avut nevoie de ele la geografie)
- penar si ghiozdan sau geanta big grin
Cam atat, restul iei pe parcurs :*

4 răspunsuri:
| Pufo a răspuns (pentru Pufo):

4 geografie* scuzeee blushing

| AnKa76 explică (pentru Pufo):

Merci:*

| AnKa76 explică:

Va rog sa imi mai raspundeti la intrebare, mai vreau si alte ideibig grin

| MalleusMaleficarum a răspuns:

Caiete dictando, de mate, de muzică, de biologie, creioane, stilou, rezerve, pic, penar, gumă, trusă geometrică, pixuri, carioci/creioane colorate, un carneţel sau o agendă să-ţi notezi temele, iar restul îmi iau lucruri care-mi trebuiesc pentru zilele de artă plastică.
(creioane B1-B8, bloc A3, acuarele Koh-I-Noor, cerneală neagră, cerate, tun pentru desen şi mine, acrilice, gouache, pensule, caiet cu coli în nuanţe de maro, creion alb pentru lumină, ş.a.m.d).