| Deliutzz a întrebat:

Buna tuturor! Am 17 ani și tot caut o modalitate prin care sa fac niște bani de buzunar. Eu studiez japoneza de doi ani și ma gândeam ca pot oferi meditații de limba japoneza copiilor mai mici, in online sau la domiciliul elevilor. Însă nu știu cum se procedează, cum și unde ma pot promova, etc. Dacă aveți sfaturi m-ar ajuta enorm.

8 răspunsuri:
| Skarr a răspuns:

- Pe olx sau alte site uri sa pui anunt.
- Pe social media poti sa te promovezi.
- Cauta grup uri pe Facebook pentru oameni care vor sa invete japoneza
- Vorbeste cu altii oameni la scoala si vezi daca vrea cineva

Oricum 2 ani experienta e cam putin sa incepi sa inveti pe altii.

Ai mai putea sa incerci sa faci traduceri.
Sunt oameni care platesc pentru traduceri.

Eu cel putin nu as veni pentru meditatii la tine decat pe gratis sau foarte ieftin.
Eu personal as cauta pe cineva care are multi ani de vorbit limba aceea, poate a si fost in alte tari, a invatat alti oameni limba aia si poate chiar si un nativ.

| Deliutzz explică (pentru Skarr):

Știu ca doi ani este ft puțin și de aceea ma gândeam sa predau doar copiilor mai mici, care parcurg materia mai greu. Am experiența in ceea ce privește țara, am fost de multe ori acolo, poate și acesta este un plus, însă ai dreptate ca nu multa lume ar veni la meditații. Însă și traducerile suna interesant, poți sa mi dai mai multe detalii, nu știu exact cum funcționează

| Davyd2001 a răspuns (pentru Deliutzz):

Poți sa traduci anime uri pe AnimeKage, dar nu știu sigur dacă este plătită treaba asta

| Violleta2022 a răspuns:

Ai putea face bani daca ai merge la munca fizica pe la serele de flori, gradini de zarzavat sau strans de fructe, fiindca predarea limbii japoneza nu este o limba folosita si nici cautata, iar cei foarte putini care s-ar apuca de invatat japoneza, nu ar face-o niciodata cu un alt copil, care acums tudiaza si el japoneza, ca-s bani aruncati.

Imi pare rau ca-ti dau asemenea vesti, dar daca erai foarte buna la engleza, cu siguranta aveai cum s ameditezi si sa castigi ceva banuti.

Dar ca sa fim realisti, poti gasi de munca in domeniul agriculturii si sa gradinaritului, ca-i mai dificil sa te angajez ecineva pe la mnci calificate cand esti minora.

| Simpatic a răspuns:

Mai asteapta si tu pana la 18-20 ani, sa stapanesti limba foarte bine si apoi cauta ceva in domeniul de a fi translator de japoneza, fa niste cursuri de pregatire daca e nevoie.
Cu siguranta engleza stii foarte bine.
Ma indoiesc ca stii japoneza foarte bine dupa doar 2 ani, dar este de admirat.
Cu siguranta iti poate deschide niste oportunitati in viitor, deocamdata mai studiaza, iar daca vrei in paralel cautati un loc de munca intr-un domeniu oarecare, ca sa te intretii.
Domo arigato

| Deliutzz explică (pentru Violleta2022):

Mereu răspunzi la întrebări la care ești in neștiința de cauza și răspunsurile deja devin enervante. Nu am intrebat cât de căutată este limba, știu si eu singura. Și permite mi sa te contrazic, limbile asiatice sunt foarte căutate in romnina. Engleza o știu la perfecție, așa ca nu mai presupune lucruri. Cum sa merg sa muncesc la solar când am școala, fata de alții, nu mi permite timpul din cauza studiilor pe Care le iau in serios. Nu mai Răspunde la întrebări doar pentru puncte ca nu ajuți pe nimeni.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Deliutzz):

Total gresit!
Esti doar un copilas arogant care habar nu are de multe, ca la 16 aniori te crezi mai desteapta decat esti in realitate, abia acum inveti japoneza si te consideri stiutoare, iar cu engleza, mai lasa-ma...ca-i imposibils a vorbesti tu le perfecti engleza cand tu esti tarita in romanica si ai accent de balta.
Din pacate nu ai idee cu cine stai de vorba, fetita!

Am un sfat de bun simt pentru tine: mai lasa aroganta si prostia, ca te faci de rusine in viata, asa cum te-ai facut aici, acum.

| Deliaiasmina0706 a răspuns (pentru Violleta2022):

Tin sa te contrazic, folosesti cuvinte mult prea mari in fata unui om care stie mai multe despre propria persoana. Aroganta? Nu ma consider aroganta, ti-am explicat un adevăr, dar văd ca te a ofensat Prea tare și ai început sa inventezi povesti legate de un om pe Care nu îl Cunoști? cine ești sa mi spui câta engleza știu? Când vreodată mi ai auzit accentul "de balta"? Am nenumărate diplome si, nu ca te ar interesa, 2 schimburi de experiența in America, de 6 luni fiecare? in timp ce tu, un adult,( ca tot spui ca am 17* anișori) scrii răspunsuri eronate și cu greșeli de ortografie pe TPU? atât am avut de spus, sper ca dățile viitoare sa mi raspunda persoane care sunt într-adevăr de ajutor si vorbesc din experiența și cunoaștere de cauza, nu din imaginația lor foarte bogata. Wish you all the best, よい一日を?