| Magie2525 a întrebat:

Bună tuturor, câți oameni vorbesc limba engleză, franceză, italiană, spaniolă, portugheză, pentru că este limba oficială în țara în care ei trăiesc?

14 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Explicate mai bine

| Magie2525 explică (pentru RAY):

Câți oameni vorbesc o limbă, din cele date de mine, pentru că este limba oficială în țara în care ei trăiesc?

| RAY a răspuns (pentru Magie2525):

Tema asta o ai in vacanta de scoala sa inteleg

Nu. Vreau să decid ce limbă să învăț.

Ai înțeles întrebarea?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Multi. Hahaha, sa fie careva mii

Engleză

Nu este atât de ușor.
Trebuie să ai motive foarte bune, pentru care să înveți o limbă.

| gabicoo a răspuns:

Învață româneza.

| alina2k18 a răspuns:

Uita-te si tu pe google laughing
Tu vrei sa cautam noi pentru tine ahahhahaa

Eu unu am invatat engleza fara sa invat,este usoara,limba spaniola din telenovele care trebuia sa le vad cand eram mic ca se uita soramea din nou fara sa invat,limba germana trebuie recunosc ca e grea desi vorbeam un dialect in casa,dupa cum vezi astea nu sunt grele,eu as invata acum norvergiana imi place cum suna, eu am fost in Spania, Germania, Ungaria nu am avut ce face cu engleza, in Ungaria ma intelegeam cu germana -la granita cu Austria, desi depinde de tine

Câte limbi străine vrei să înveți tu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Magie2525, ENGLEZA este cea mai la indemana limba posibila. Dupa ce inveti engleza lejer poti studia alte limbi straine.

Numai bine

| minrest a răspuns:

Engleza este limba stiintei. Cine vrea sa citeasca articole stiintifice bune, trebuie sa invete limba engleza. Franceza a fost limba stiintei, impreuna cu engleza. Este vorbita in Franta, o parte din Canada, si Africa de Vest in afara de Nigeria. Italiana e vorbita in Italia si de catre italienii din Argentina. Spaniola e vorbita in America Latina, cu exceptia Braziliei, care vorbeste portugheza. Sper ca asta ai vrut sa intrebi. Engleza este de departe cea mai utila limba.