anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor.winking La liceul nostru se organizeaza un,, Targ de Craciun" la care participam toti cu diferite chestii.Si eu nu prea am (deloc) inspiratie ce as putea confectiona. Daca mi-ati lasa niste idei,sau poate chiar tutoriale, mi-ar fi de foarte mult folos. :*

Răspuns Câştigător
| Charmant a răspuns:

Poti sa pictezi pahare, poti face felicitari de anul nou sau de craciun, poti vinde globuri hand-made, poti face caricaturile clientilor(asta daca ai talent la desen)..Hmm poti sa decorezi pini de brad, arata foarte fain, mai ales cu alb rosu si verde..Ai putea face un fel de tombola cu premii facute de tine sau cumparate, poti pune chiar si jucarii (daca mai ai). Funda?
P.s:La ce liceu esti?big grin

6 răspunsuri:
| Hexiled a răspuns:

Fa un desen asa cum te pricepi tu cu un brad de craciun si sa oferi multe culori care sa atraga la ochi (galben, rosu, ros, albastru, mov) funda?

| 12RazvyGrig12 a răspuns:

Fa un desen pe o coala mare cu un pom de craciun si in loc de glocuri lipeste pe el stele facute din origami. Funda?

| YuukyKuran9 a răspuns:

Poti din hartie colorata sa creezi un brad inalt cu tot ce trebuie sau poti sa cauti pe net idei!

| dianaioana20 a răspuns:

Pai poti sa faci o beteala adica: iei o ata groasa(1-1,5m) cauti prin casa sau cumperi tot felul de chesti strlucitoare, planglici, cartoane colorate etc...si dupa le lipesti pe sfoara dar ai grija sa le pui cat mai aproape...si gata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Charmant):

Multumesc foarte mult!winking Si sunt la Dinicu Golescu, Campulung. :3

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si multumesc tuturor pentru raspunsuri.Imi vor fi de ajutor. :*