Stai calmă nu e mare filozofie, am trecut si eu prin asta. Trebuie sa fii calmă si sigura pe tine. Multă baftă !
Ia-ti niste culegeri cu teste, pe mine m-au ajutat foarte mult cand am dat capacitatea. Lucreaza cat de multe compuneri poti la romana si rezolva probleme cat mai variate la matematica, pentru ca se da din clasele 5-8. Uita-te pe caietele din ultimii 4 ani si recapituleaza tot ce ti se pare important. Succes!
Buna eu tot cind am trecut exemenul tot am avut mari emoti si mie era frica ca nu voi putea da bine examenul dar stiii am facut-o le-am dat destul de bine doar trebuie sati ei mai mult curaj si atuncea va fi totul bine...
Bafta...
Si eu sunt in clasa a 8-a.
Sa stii ca la exament pana la nota 5-6 este destul de usor.
Adica ai de facut o impartire si o adunare.De desenat o piramida. Ceva cu radicali, probabilatate. Pana la nota 5-6 la mate.
La romana ai tot asa usor pana la 5-6.
Daca vrei sa te mai linistesti ia ore de mate si de romana.Si faci la ore subiecte posibile la examen.
Ai sa dai si la scoala o simulare pentru examen si acolo vezi cam cat ai lua.
Si am inteles ca examenul se calculeaza cu mediile din toti anii. Daca ai medii mai mari ai scapat.
Daca nu intri la liceul dorit, te transferi dupa.
Hei,nu-ti face griji ca si eu in clasa a 8 mama ce frica imi era, dar a fost usor
Din clasa a 5-a pana pana la inceputul clasei a 8a am avut medii peste 7 anul acesta pe primul semestru am avut medie mica la geografie si mate!
Nu te stresa, chiar daca iti este frica, examenul tot il dai. In loc sa te inveti la asta, ai putea sa iti ocupi timpul, repetand lectiile
Trebuie sa te calmezi si sa nu-ti fie frica sa scrii tot ce stii sa nu ai emotii si sa ai incredere ca poti ..Bafta:*
Ma refeream la media cu care ai terminat clasa.Aia care scria pe diploma.
anonim_4396 întreabă: