Este doar un troll, ca alti zeci de useri noi inventati, care repeta zilnic aceleasi intrebari puterile, creind intriga pe forum si facand trafic ca sa creasca ratingul
Eu mă refeream la locurile unde nu ninge deloc în timpul anului. Este greșeala mea că nu am fost mai exact.
In Norvegia nu ninge deloc. Norvegienii nu stiu cum arata zapada.
La ecuator nu ninge.
Problema e că la ecuator sunt precipitații abundente, iar cu cât te îndepărtezi de ecuator cu atât precipitațiile sunt mai rare (de aia se spune despre poluri că sunt "deșerturi de gheață" - e frig ca naiba, dar abia de ninge acolo). Așa că trebuie găsit un loc suficient de îndepărtat de ecuator ca să fie destul de frig să se transforme ploaia în ninsoare, dar suficient de aproape astfel încât să avem și ceva precipitații.
România se află situată chiar pe paralela de 45°N, adică la jumătatea distanței dintre ecuator și Polul Nord. Există și paralela 45°S, dar nu prea e pământ în zona aia; trece prin Noua Zeelandă și Pantagonia numai.
Pai Romania bro de câțiva ani nu prea mai ninge, chiar deloc. A fost și în România acum 6, 7 ani când ningea calumea și era frumos, de atunci maxim o lapoviță