Directorul vrea sa salveze clasa. daca raman putini, acea clasa se va desfiinta.
exista o lege prin care daca elevul/copilul doreste sa inceapa un an si sa il termine intr-un anume liceu, nimeni nu il opreste. parrintii nu te pot obliga sa faci scoala unde nu vrei, si la fel cred ca este si aici.
in momentul in care ti s-a aprobat cererea de transfer, adica celalalt liceu a zis ca te primeste, inseamna ca ai un loc in aceaa clasa, un loc in banca scolii si nu te scoate nici mama naibii de acolo.
deci legea te apara. eu as suna si la protectia copilului sa le spun situatia, si ei mi-ar ajuta.
nu te lasa! ai drepturi! faptul ca in clasa ta sunt putini, este un avantaj pentru director. nu te va tine fortat, nu are dreptul, e viitorul tau, nu al lui, daca se desfiinteaza o clasa, mare paguba-n ciuperci! oricum, suna (tu sau un parinte, e bine si parintele, ca no,.)la inspectorat, la protectia copilului sa vezi ce poti face, aduceti argumente, nu lasa un ornitorinc sa iti taie drepturile la educatie. pune accent pe cererea aprobata de celalalt liceu si capul sus! pisa-te pe cine nu te lasa sa te transferi! succes!
AdelinRO123123123 întreabă: