Buna!
Nu e admitere ca la liceu.Intr-adevar,se da un test examinator dar doar la o sectiunde intermediara de Arte.Eu nu am facut Hyperion,ci doar cursuri de Media (IMA) care m-au costat mult.E bine ca esti interesat, dar trebuie sa fii pregatit la superlativ, vorbind.
Stiu ca pentru inscriere ai nevoie de un dosar si, desigur, de o taxa. Uite aici:
Dosarul de înscriere trebuie să cuprindă:
Diplomă/adeverinţă de bacalaureat în original;
Certificat de naştere (copie legalizată);
Certificat de căsătorie (copie legalizată) pentru candidatele căsătorite;
3 fotografii color tip act de identitate;
Copie xerox a actului de identitate cu datele personale şi domiciliul;
Adeverinţă medicală;
Taxă de înscriere: 80 Lei.
Aceste documente se vor prezenta la înscriere într-un dosar plic.
Nu stiu sigur, dar inscrierile se faceau in sectorul 3 din Bucuresti.Incearca la Secretariatul General din Calea Calarasilor 163, sec.3 Bucuresti.
Luni-Vineri:8:30-17:00
Sambata-Duminica:9:00-14:00
Trebuie sa te interesezi serios.
Tel. Secr. Gen:4 021-327.44.64, 327.44.65, 321.46.67
Rectorat:+4021-323.41.67, 321.64.04
Aici este site-ul lor:
http://www.hyperion.ro/contact
Gandeste-te mai bine.Sa stii ca este o munca grea.Studiile sunt o mica escapada catre un adevarat calvar de alergarii, program aiurea si multe alte dezavantaje, dar, logic, ca in orice profesie sunt obstacole.Ai mult timp de gandire! Trebuie sa-ti placa mult aceasta meserie ca s-o practici.
O zi buna!
Uita-te pe site-ul lor oficial, la Admiterea 2013 si afli toate informatiile despre admitere.
Multumesc frumos pentru raspunsuri! ..eu vreau sa fac jurnalism sportiv, asta este o adevarata pasiune.de 7 ani ma dedic fotbalului.IMA ar fi fost cu siguranta prima optiune, dar costa cum ai spus si tu...si la partea cu alergatul, crede-ma mi-as dedica chiar si tot timpul numai sa fiu jurnalist pe partea sportiva
Mie nu imi place sa merg pe teren ca reporter. Uneori e frig, inghet, racesc.Alteori e cald, beau rece, racesc.E destul de greu.Eu am concluzionat aceasta meserie ca fiind una potrivita pentru mine din motive de genul:imi place foarte mult sa scriu, iubesc sa zambesc, interactionez cu ceilalti foarte rapid, am o putere de convingere uimitoare si cel mai important, trebuie sa cunosti mereu cine are si cine nu are dreptate.Eu nu pot sa-ti doresc decat bafta in ceea ce vei face. Sper sa intrii unde ti-ai propus si o cariere de succes!
Multumesc! Sper sa fie asa! La fel si tie si toate cele bune!