| iRonicJeT a întrebat:

As avea o intrebare. De exemplu eu sunt elev in clasa a 9-a si din diferite motive as vrea sa ma mut intr-un alt liceu. As avea urmatoarele intrebari la care sunt confuz:
1. Ma pot muta doar din semestrul al 2-lea?
2. De ce trebuie sa tin cont ca sa ma pot muta? Poate stiti ca, la sfarsitul clasei a 8-a s-au dat 2 examene si s-a facut media cu media din clasele 5-8. Trebuie sa tin cont doar de media aceasta?
3. Conteaza medie pe care ai obtinut-o in primul semestru' din clasa a 9-a?
Cam atat momentan, multumesc pentru timpul acordat. La revedere!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

1.Da, te poti muta numai din sem.II, cererea o faci spre sfarsitul acestui semestru.
2.Media cu care ai intrat la liceul actual nu trebuie sa fie mai mica decat media ultimului intrat la liceul la care vrei sa te muti.
3.Nu conteaza media pe primul semestru. Numai bine!

3 răspunsuri:
| cristizor a răspuns:

Nu stiu sigur daca te poti muta in sem al 2 lea dar am avut o colega care s-a mutat dupa ce a terminat a 10 a in madgearu si a tinut cont de media ea avand o medie de 9.70-9.80 + ca a dat 3 examene 1 la mate 1 la romana si 1 la franceza si toata vara a pierduto happy

| iRonicJeT explică (pentru cristizor):

Eu am dat deja examenele inainte sa intru la liceul la care sunt acum. Aceleasi examenele au dat si cei de la liceul la care vreau sa ma duc. Dupa cate am auzit din ce m-am mai interesat, nu trebuie sa mai dai examene (cel putin asa cred). Ma intereseaza in special daca conteaza medie pe care ai obtinut-o in primul semestru. Multumesc!

| DCSHOE a răspuns:

Stiu doar 100% ca DOAR din semestrul al II-lea te poti muta. La restul nu stiu sa raspunz, scuze.