anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aveti vreo idee cum as putea deveni mai bun la mate? Eu sunt mate-info si am ajuns aici pentru ca parintii au vrut neaparat sa fiu aici si vad ca pana si la info am nevoie de mate, imi pare interesanta informatica, modul in care sunt programate calculatoarele sa faca ceva dar vad ca se cere multa mate si eu nu prea ma "inteleg" asa bine cu matematica.Sunt totusi clasa a-11-a si vreau sa trec cu bine de bac!

5 răspunsuri:
| Andrey_Andrey_1995_GaFN a răspuns:

Iti dau un sfat. Incearca sa lucrezi cat mai mult la matematica. Te ajuta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Andrey_Andrey_1995_GaFN):

Mersi

| Bondarel99 a răspuns:

Cauta pe Youtube "Ioan Ursu". Daca ii urmaresti toate videoclipurile (desi nu cred ca ai timp ca sunt foarte multe) in cateva luni poti sa te duci si la olimpiada, pe mine m-a ajutat mult si la bac, cand nu stiam de exemplu operatiile cu radicali ma duceam pe canalul lui si cautam acolo. Daca vrei sa fii foarte bun la mate e bine sa te uiti treptat si sa incepi cu cele de gimnaziu mai intai apoi cele de liceu.

| sierra1 a răspuns:

"cum as putea deveni mai bun la mate?" - metoda veche: exerciții și iar exerciții iar de la anul variante și iar variante (de bac desigur)

| Vali215 a răspuns:

Iti dau un sfat: Nu-ti mai lasa parintii sa-ti conduca viata, e a ta pana la urma, nu a lor. De asta esti la un liceu care nu-ti place. Daca vrei sa fii mai bun la matematica cel mai indicat este sa faci meditatii. Poate pe viitor o sa fi in stare sa-ti alegi singur locul de munca.