| gagautza1234 a întrebat:

Cum sa inteleg mai bine matematica?
Sunt atent la ore...dar nu inteleg problemele/exercitiile, mai ales de geometrie.
Cel mai bun raspuns are funda

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

S-ar putea să-ți folosească...
http://mate-online-pentru-toti.blogspot.ro/

6 răspunsuri:
| BossyBogdan a răspuns:

Incearca se le inveti sau roag-o pe mama ta sa te ajute sau chiar pe profesoara sau un elev, eleva mai mare.

| AndreiGabi a răspuns:

Dupa fiecare ora, acasa, faci tema sau aplicatii ale lectiilor tale. In clasa, daca ai un profesor bun, iti sunt date exemple. Aplicand acasa ce ti se preda, pe exercitii asemanatoare, intelegi si inveti. Cat timp muncesti, imposibil sa nu se prinda de tine. Si totusi, daca ai ratat o perioada(ani de scoala) in care nu ai invatat, reia cu pregatire. Cam acesta este secretul matematicii... Bafta!

| jorky a răspuns:

Nu vei intelege daca nu te ajuta cineva. Daca nu esti printre primii 3 in clasa, profesorul nu te va baga in seama(majoritatea cazurilor). Nici mie nu mi-a placut matematica, am luat ore ca sa trec examenul de capacitate si am luat 9.50 la mate, si acum imi place ^^

| gagautza1234 explică (pentru BossyBogdan):

Nu ai ce sa inveti la matehappyTrebuie sa intelegi problemele

| corolav a răspuns:

Geometria se învaţă numai prin rezolvarea problemelor în baza teoriei.
Atît...şi nimic altceva.
Şi, cel mai important: se învaţă zi de zi din aproape în aproape. Deci, ce este nou pus peste ce ai învăţat anterior.

| gagautza1234 explică:

Si apropo, am profesor exigent.Iar tu stii matematica doar daca mergi la meditatii la el, daca nu nu iti preda calumea la scoala. Si eu nu am o situatie financiara prea buna, deci.