| Andreea192u5u19193i a întrebat:

Bună ziua,

Ma interesează cât timp sunt valabile notele din bac.
Am încercat sa aflu aceasta informație de la secretariat, dar fără succes.
Știu ca la lb română luasem 8, doar ca la istorie și geografie nu mai știu exact.
Vreau sa susțin examenul și nu știu încotro sa ma indrept pentru a afla celelalte note și a ma pregăti doar la ce am nevoie.
Menționez ca am terminat liceul acum 7 ani.

Mulțumesc

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pai trebuie sa faci o cerere la secretariatul liceului si sa mentionezi doar obiectele la care nu ai luat nota de trecere si doresti sa sustii BAC-ul, doar la acele obiecte.

In orice caz, este tarziu sa te apuci acum de invatat pentru BACul de anul asta, mai ales ca au trecut 7 ani si tu nu aveai habar atunci, daca nu ai luat nota de trecere, dapai dupa 7 ani...

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"cât timp sunt valabile notele din bac."?
Tu chiar ai intrebat asta la secretriat?
Normal ca nu ai primit nici un raspuns. Intrebarea ta nu are noima!

Ceri exact asa: vrei sa afli notele pe care le-ai luat la probele sustinute la BAC.

Vezi ca inscrierea la BAC s-a incheiat in Decembrie 2024.
Te poti înscriere in perioada 14-21 iulie 2025 pentru sesiunea iulie-august.

Calendarul examenului național de bacalaureat – Sesiunea august 2025:
14-21 iulie 2025: Înscrierea candidaților la a doua sesiune de examen, inclusiv a candidaților care au promovat examenele de corigențe
4-5 august 2025: Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română – proba A
5 august 2025: Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă – proba B
6 august 2025: ⁠Evaluarea competențelor digitale – proba D
7-8 august 2025: Evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională – proba C
11 august 2025: Limba și literatura română – proba E.a) – probă scrisă
12 august 2025: Proba obligatorie a profilului – proba E.c) – probă scrisă
13 august 2025: Proba la alegere a profilului și specializării – proba E.d) – probă scrisă
14 august 2025: Limba și literatura maternă – proba E.b) – probă scrisă
18 august 2025: Afișarea rezultatelor la probele scrise, vizualizarea lucrărilor scrise și depunerea contestațiilor
19-20 august 2025: Vizualizarea lucrărilor scrise și depunerea contestațiilor
26 august 2025: Afișarea rezultatelor finale

https://www.edupedu.ro/......documente/