Buna! Tot ce poti face acum este sa te transferi, insa poti doar din a 10-a, adica o sa trebuiasca ca a 9-a sa o faci la liceul unde ai intrat acum, si in decursul lui sa faci o cerere de transfer.
Ai aici tot ce ai nevoie pentru a te transfera: forum.softpedia.com/topic/888325-info-pentru-transferuri-vrei-sa-te-transferi-intr-aici/
Succes, numai bine!
Când eram eu în clasa a 9-a nici nu începusem bine anul că peste o săptămână sau două de școală un coleg s-a transferat în altă clasă. El cum a reușit?
De ce ti-e asa frica de transportul in comun? Ai zis ca faci naveta, inseamna ca esti de pe langa Bucuresti, cam la cati km distanta? Si eu m-am dus singura in Bucuresti in clasa a 9 a si nu e chiar asa de speriat, poate doar daca inveti dupa-amiaza sa iti fie frica de intuneric dar altfel nu vad de ce...
Dap sunt de după-amiază, mă întorc acasă pe la 9-10.
Te poți transfera după primul semestru. Întreabă la secretariat pentru mai multe detalii, ei își cunosc procedura.
Te poți transfera dupa ce se termina semestrul 1. Nu știu daca poți acum deși cand eram eu in a 9-a un coleg s-a transferat dupa vreo 2 săptămâni de școală la altă clasă. Mai bine te duci cu părinții la secretariat și întrebi acolo tot ce vrei sa știi.