Tu nu ai invatat la scoala, sa faci o cerere? iti raspund chiar daca este la misto...
Domnule Director,
Subsemnatul, domiciliat in elev al scolii, in clasa a Prin prezenta, va rog sa binevoiti a aproba mutarea mea din clasa ..in clasa., solicit aceasta intrucat(deoarece...
...cu multumiri
data
numele (semnatura)
orasul...
Scuze! am incercat sa iti raspund si sa pun puncte de suspensie, dar robotelul nu mi-a permis, daca ai nelamuriri ..cu placere
Du-te la secretară (că tot acolo trebuie să lași cererea) și-ți spune ea in două vorbe, cum să faci. Grăbește-te!
M-am lamurit, cererea nu e despre mine, ci ca sa ne mute intr-o alta incapere, mai incapatoare
Misiune imposibilă!
De ce?
Stai să vezi:
- Dirigintele clasei face ședință cu pãrinții.
- La solicitarea acestora se poate face un memoriu semnat de toti parintii din clasa sau de majoritatea lor.
-Memoriul se înregistrează la secretariat și este înaintat directorului școlii.
-Daca este de acord directorul face o propunere către Consiliul de administrație al școlii.
-Consiliul de administratie aproba sau respinge cererea.
Până aici toate bune si frumoase. Însã realitatea românească e cu totul alta.
Dacă ai învățat până acum în acea peșteră cu statut de sala de clasă nu ai șanse să scapi din ea. Se aplică principiul continuității. Singura ta șansă e să te transferi în alta clasă.
Succes.
Dacă vrei o rezolvare rapidă pune toata clasa mână de la mână și face o surpriză placută directiunii.
Astfel problema ta se va rezolva cu " celeritate ", iar grota in care înveți va fi populată cu alte victime.
I love Romania!
Bleah!
IMMM întreabă:
Curiosul999 întreabă: