Da, te poti inscrie si la mai multe facultati si la mai multe specializari din cadrul unei facultati dar ai grija daca sunt cu examen de admitere sa nu coincida examenul la 2 dintre ele. Succes la admitere!
Pai poti da examen pentru mai multe facultati si daca ai fi admis la fiecare te-ai duce la aceea pe care o prefei tu(iar la cealalta ti s-ar ocupa locul daca nu te-ai prezenta).Tu poti sa inveti pentru mai multe sa dai examen pentru ele si sa te duci numai la aia care o preferi. Sper ca am fost de ajutor(poate si o funda?)
Da te poti inscrie din cate stiu eu la max 3. Eu m-am inscis la Litere si Istorie si am decis apoi cand am intrat unde vreau sa raman. La fel poti face si tu. Duci dosarul cu originalele acolo unde ai vrea tu initial, iar la cealalta copii.
Deci depinde de facultate, daca facultatea permite sa te inscrii si in alte facultati, des ai aceasta posibilitate, dar ce sa-i facem se gasesc si facultati ce nu preferea acest lucru si te poti insrie doar la mai multe sectiuni in acea facultate. Oricum nu ar fi eu cred ca problema ta se poate rezolva prin un singur apel la facultatile date, pentru ca toate facultile au un om pentru informare.
Mulţumesc! Aşa am să fac, o să contactez facultăţile.