| JermulCiumpy a întrebat:

Buna ziua TPU.
daca la bacalaureatul de astazi pe a doua foaie de examen am gresit centrul de examen, gandindu-ma la liceul de provenienta, apoi am taiat numele gresit si am scris langa ce trebuia, se considera semn? sad ma gandesc ca nu, deoarece coltul se deschide dupa corectarea lucrarii, iar cele doua foi sunt capsate, cea de-a doua neputand fi pierduta. multumesc!

7 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Nu cred, stai linistit!

Dar profesorii supervizori chiar n-au vazut?sad

| Adry05 a răspuns:

Nu cred ca se considera semn. Cred ca-si dau si profii aia seama ca din cauza emotiilor. Au avut si ei elevi sau au fost la randul lor si stiu cum e.

| Random123456 a răspuns:

Nu se considera semn, stai linistit, nu o sa iti afecteze cu nimic lucrarea. Colturile se deschid abia dupa corectarea lucrarii, inainte de publicarea rezultatelor.

| minrest a răspuns:

Daca e sub colt, nu are cum sa fie semn. Dar mai bine nu ramaneai la mila lor, si erai atent.

| JermulCiumpy explică (pentru minrest):

N-am vrut sa raman la mila lor, insa in ultimele 30minute am cerut o foaie de examen noua. am scris in 10minute cam un sfert de pagina si cand a venit profesorul supraveghetor sa lipeasca coltul, a facut-o gresit si a incercat sa dezlipeasca eticheta, dar a rupt foaia si a trebuit sa o anuleze. am luat alta, dar eram concentrata sa nu uit ideile si cand am completat coltul, am gresit acolo si am zis ca nu mai cer alta ca raman de tot fara timp.

| minrest a răspuns (pentru JermulCiumpy):

Ti-am zis, nu cred sa ai probleme.

| xFlo a răspuns:

Nu cred, eu din greseala am scris, pe a doua foaie, numele liceului cu litere de mana, am sesizat profesorul spraveghetor cu privire la greseala si mi-a zis ca e ok, coltul oricum se va sigila happy