În primul rând, calmează-te! Gândeşte-te la ceva care să te stimuleze. Totul este să te organizezi. Dacă nu te poţi concetra şi te stresează gândul că sunt 15 lecţii, învaţă în reprize scurte. Înveţi 2 lecţii ca lumea, apoi faci o pauză în care faci ce vrei tu. Ai grijă să te organizezi bine, căci de obicei când te apucă pauza o tooot lungeşti că se alege praful de tot. Cel mai bine este să hotărăşti să faci o pauză de 5, maxim 10 minute. Când a trecut timpul, ia şi mai învaţă puţin. La sfârşit, când ai învăţat tot bine, mai citeşte lecţiile o dată cap-coadă şi apoi spune toate lecţiile în gând. Dacă n-ai reţinut ceva, mergi la lecţia respectivă şi o repeţi. Îţi urez succes la geografie şi să iei 10! Funda?
Ai 15 lectii la geografie si maine dai teza? daca invatai de mai demult, treceai mai repede prin lectii, dar acum s-au adunat. eu as chiulii azi, mi-as lua scutire si as invata toate alea 15 lectii
In primul rand nu mai pierde vremea pe TPU si pune mana pe invatat.
la facultate ai sa ai de invatat cursuri de 200 de pagini in 3 zile. sa vezi atunci panica
Bună! Răspunsul meu vizează viitorul. Ca să nu te mai panichezi cu o zi înainte de teză, învață ca lumea pe tot parcursul semestrului. Uite aici cum să faci http://www.lecturirecenzate.ro/......-mai-bine/
Succes!