anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună ziua! Trec clasa a9a și am intrat pe protecția mediului, in cât timp mă pot transfera? Vreau pe științe sociale, ce diferente trebuie sa dau? Mă pot transfera prin octombrie? In vacanta aia de o săptămână? Anul trecut o fată a vrut să se transfere prin octombrie dar s-a învățat cu colegii și așa, eu vreau sa mă transfer. Cum trebuie procedat? Ultima medie de intrare pe științe sociale a fost 7

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

În octombrie în vancața de o săptămână nu te poți transfera.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cu regulamentul-cadru actual te poti transfera schimband profilul, de regula, abia dupa cl. a IX-a.
Avand in vedere ca s-a adoptat o noua lege a invatamantului preuniversitar, L.198/2023, care va intra in vigoare pe 3 septembrie a.c., probabil se va adopta un nou regulament-cadru, care poate fi diferit in unele detalii privind transferul.

| aleexkdos90 a răspuns (pentru sadrian46):

Sau de Crăciun

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru aleexkdos90):

Nici de Crăciun. Nu ai o situație școlară încheiată. Cei ce te transferă, ar trebui să transfere notele tale din catalag la cealaltă școală. Poate ești sau nu corigent la unele materii, poate nu. Așa ceva nu se face. Ai terminat un an școlar, ai o situație școlară clară, poți cere un transferm care se aprobă sau nu. În timpul anului școlar nu ți se va aproba un transfer.