| PandaisHere a întrebat:

Bunăăă TPU! xD
Cine este la profilul filologie intensiv engleză? M-ar interesa ce ore se fac si câte pe săptămână. Si practică se face? Daca da, ce se face mai exact?
Thankieees.

Răspuns Câştigător
| FadetoBlack a răspuns:

Eu sunt.
Se fac 6 ore de engleză pe săptămână.
4 română 2 mate, 2 fizică, 1 chimie, 2 franceză/germană, 2 istorie, 1 latina, 1 sport, 2 logică, 2 geografie şi cred că atât...or mai fi, dar mi-e lene să gândesc la ora asta.
Practică nu se fac la profilele umane şi reale.

8 răspunsuri:
| hunterr a răspuns:

Eu am fost la bio-engleza

| Alexandru98 a răspuns:

ți-as sugera să nu te duci la filologie
pentru că atunci când va trebui să faci facultatea nu vei avea foarte multe oportunități pentru facultate
poți să te duci la drept și ieși avocat
mare brânză sunt o grămadă de avocați în România
sau la F.A
de acolo ajungi tonetist cu salariu de 700 de lei
sau la jurnalism
sfatul meu este să te duci la mate-info sau la științe
de acolo dacă înveți programare, poți să te duci la o facultate în străinătate cu condiția să știi engleza
iar dupa ce vei termina facultatea cu masterul te poti duci la firmă care au salarii de 2000-5000 de euro(în străinătate)
tu alegi
baftă

| justmisterious a răspuns:

As vrea sa ii dau dreptate si in acelasi timp sa o contrazic pe FadetoBlack. Eu sunt la filologie si orele alea se fac asa in primii 2 ani. Apoi dintr-a 11-a treci pe specializarea ta si anume, se scot materiile de real, mate, fizica, chimie, biologie si se introduc sociologie ( doar pe a11-a e aceasta materie), economie ( doar pe a 11-a e aceasta materie) si depinde de liceu ce optionale aiwinking

| justmisterious a răspuns:

Iar alexandru88 vorbeste prostii. In mare parte liceul nu are nicio treaba cu viitoarea ta cariera, respectiv alegerea facultatii. Sigur ca are importanta dar nu neaparat.

| FadetoBlack a răspuns (pentru justmisterious):

Da... Ai dreptate. Eu vorbeam doar de clasa a noua.
P.S la mine la liceu în loc de mate, fizică, chimie. Se bagă ştiinţe care le cuprinde pe toate...Şi mai completez, în a 12 a faci filosofie.

| FadetoBlack a răspuns (pentru Alexandru98):

Aşa. Deci toţi cei care nu sunt la filologie, sau nu cunosc, susţin că nu poţi merge la profilu ăsta, că nu ai oportunităţi pentru facultate. Dar totuşi dacă ai o aversiune pentru mate şi o simpatie pentru română? o să mergi la mate doar pentru a avea mai multe posibilităţi? Nu. O să mergi unde îţi place.
Şi protestez, şi de la profilele umane există destule posibilităţi.

| justmisterious a răspuns (pentru FadetoBlack):

Nu pune virgula inainte de "si"tongue, Ziceai ca esti la filo nu?tonguebig grin

| Duca_Razvan_1990 a răspuns (pentru justmisterious):

Aia e o apozitie...