Nu se mai dau tezele, cat despre nota, ori vei mai primi una online ori o dubleaza pe asta
Nu stiu, pe noi asa ne-au anuntat. Eu sunt a 12 si pentru noi incepe scoala pe 2 iunie (in care facem pregatiri pentru bac) unde mai dam noi teza apoi? Nu este timp, plus pana in iunie trebuie sa fim incheiati la toate.
Nu se mai dau tezele, cat despre nota, ori vei mai primi una online ori o dubleaza pe asta
Noi nu avem nevoie de generatia "gen", "deci" si alte clisee idioate nascute din faptul ca voi sunteti foarte ahtiati dupa scoala, dupa citit, dupa invatat, dupa studiat, dupa munca.
Ii batut de soarta saracu, lasa-l sa traiasca degeaba. Is destui ca el )))
Buna,si eu am avut aceste nelamuriri, insa aici iti pot spune ce mi -a transmis profesoara mea de romana legat de incheierea mediilor. Exista mai multe situatii:
1) - daca vrei, a doua nota poate fi data din activitatea online;
2) -a doua situatie face ca a doua nota sa vina din media de pe primul semestru(adica daca ai media 9 pe semestrul intai, de exemplu, a doua nota pe semestrul al doilea va fi noua), asta daca nu vrei sa ti-se acorde o nota din activitatea online;
3) a treia situatie este pentru cei care nu au nicio nota la o materie ( printre care ma numar si eu), si, astfel, media de pe semestrul intai devine media anuala, adica daca ai medie 9 pe semestrul intai de exemplu, media ta anuala va fi tot 9.
Sper ca te-am lamurit, si stiu ca in aceasta perioada multe lucruri pot fi derutante, insa sa speram ca vom trece peste toate aceste lucruri cu psihicul intreg.
Hoo batman, ca mai sunt elevi care invata stai linistit. Si era doar o Intrebare, daca nu este in stare sa raspunzi ca un om normal de ce te mai chinui sa comentezi? Generatie de! Sanatate