Sincer, la matematica m-am priceput mai mereu si in ultimul timp, inainte de simulare, am facut in total 15 teste de tipul celor de la examen. La romana nu am prea lucrat, ce-i drept, insa tot ce trebuie sa faci e sa lucrezi acele teste, iar cand ai compuneri incearca, precum zic eu,,, Sa faci compunerea cu inima, nu cu mintea". Asa poti scrie cu usurinta, cand te gandesti la sentimente, chestii care impresioneaza. Pe langa cerintele alea incearca sa introduci constructii de genu:,, Noaptea acoperea cu o mantie de obscuritate intinderile muntoase." Introduci ceva,, macabru" sa ii zic asa, dar e cam impropriu spus, apoi cu ce subiect ai. Le imbini, si iti iese Eu, cand fac compuneri, ma gandesc la melodii care ma linistesc, imi dau,, inspiratie". La mate daca faci maxim 5 teste pe zi, iar la romana cam la fel, ar trebui sa fie indeajuns ca sa iei 9, 50. Asta ar insemna sa incepi de pe acum Mult noroc! (oricum, depinde si de ce note ai luat in simulari. Cat ai luat la fiecare? )
Scuze ca n-am intrat dar nu am avut timp. suna cam "frumos" 5 teste pe zi la mate si 5 la romana.La mate sunt bun le termin in maxim 1 ora la romana cam o ora 20 asa cam vine 11 ore pe zi.De unde am eu atata timp.Chiar si in timpu liber cred ca dupa 3 zile de 10 ore pe zi o iau razna.
yoonny întreabă: