Daca iti dezvolti muschii din jur, aspectul va fi mai estetic. Trebuie sa lucrezi portiunea superioara a pectoralului (impins pe plan inclinat cu haltera sau gantere), trapezul si muschii gatului (ridicari de umeri cu gantere, haltera sau "roaba") si detoizii (ridicarea bratelor in fata, lateral si in spate cu gantere). Golul nu se va astupa niciodata, il poti doar umple un pic. Daca vei privi o poza a sternului, (osul lat care uneste coastele) vei vedea ca are o forma de " U " in partea de sus si daca vei studia muschii, nu este niciunul deasupra. Doar muschii gatului. Si cum spui si tu, mananca mai mult, grasimea se pune si intre degete
Golul acela este sternul.Este normal sa se vada daca esti slabanog.Asa eram si eupana m-am pus pe mancare.Este adevarat, si exercitii fizice dar dupa ce am pus cateva kg in plus.
Nu sunt slabanog sunt la greutatea potrivita este un fel de... nuatiu dar cert este ca nu este din nastere
Nu este nimic intern este extern adica se poate vedea cu ochiul liber nu stiu exact sa s[un daca cutia toracica dar undeva la 10 cm fata de barbie
Daca este exact intre clavicule, e normal. Te ingrasi si pui ceva muschi, dar tot se va vedea oricum. Daca e mai jos, muschii pot acoperi acea gaura daca nu e pe mijloc. Acolo ai doar tendoane. Ai doar doua metode: te ingrasi sau faci sport.
Da este pe mijloc intre clavicule deci ce ar trebui sa fac sa bag in mine ca nemancatu mancare fast food sa ma ingras?