Franceza este 1 dintre care am invatat-o in 2 luni si nu este foarte grea dar trebuie sa stii sa o intelegi.
Depinde de cat de silitoare esti. Mai intai invata pronuntia adica cum se rostesc acele grupuri de sunete pe care le gasesti in cuv. apoi fraze uzuale si cuvinte din dictionar. Asculta filmulete in care te invata cum sa le rostesti cu accent si vb cat mai mult in acea limba. uita-te la filme, i-a un dictionar in mana si incerca sa faci propozitii cautand cuvinte pe care le folosesti in mod frecvent. poti sa retii mult mai usor daca formulezi anumite intrebari in romana iar apoi le gasesti traducerea in engleza [e care o repeti cu voce tare de 2 ori cuvinte aleatorii
Te intrebam pe tine cam cat ti-a luat Sunt cunoscatoare de limba engleza, nu am probleme. Mi-am propus pana la finalul verii sa stiu sa ma descurc la partea de comunicare cat de cat a invatarii limbii germane si olandeze.
Limba germana este foarte grea, ca sa poti sa rostesti cuvintele corect trebuie sa inveti acele reguli asa cum sunt la l franceza. ou se citeste u ti-am dat un exemplu. Si eu vreau sa invat germana, nu pot sa estimz dupa cat timp voi reusi dar voi incerca, banuiesc ca multe multe luni sau poate sunt prea optimista.
Stii cum e daca am reusit in 4 ani de zile sa vorbesc greaca la perfectie (locuind si la greci) limba pentru mine nu mi se pare deloc grea. Acum venit germana la rand caci am de gand sa merg intr-una dintre tari unde se vorbeste aceasta limba si cum multe cuvinte sunt asemanatoare din engleza, prin ambitie si pana sa o vorbesc cu altii, sper ca voi reusi sa o invat cat de cat pana cand voi pleca la sfarsitul verii.
Eu am studiat engleza individual, şi mi-a luat 3 luni, dar o ştiu aproape perfect, m-am documentat cu nişte fişe după internet, am cautat chiar şi cursuri