Trei; la materia care imi placea cel mai mult si la care eram cea mai buna:limba romana. Dar n-a fost nota; a fost un semnal de avertizare care spunea:"Fii atenta! un statut dobandit trebuie intretinut!"
Am luat un doi la chimie deoarece imi scrsesem in palma primele grupe din tabelul lui mendeleev, lucru observat de profesor.
La biologie am luat 4 pentru ca am revenit cu un balon si s`a spart. si profu s`a speriat. i`a sarit pixu pe geam si a dat vina pe mine x(
9. 50 si am facut si contestatie la inspectorat. meritam 10 cu 3 stelute si vaca de profesoara de educatie tehnologica n-a vazut ca facusem corect.
Vad ca nimeni nu o luat 1 . Eu in clasa a 7a am luat 2 de 1 pentru copiat...nu prea stiu sa copiez .
Am luat un 4 la istorie.
Lectia era impartita in 3 capitole.
Nu le-am invatat decat pe primele doua, iar al 3`lea nu am mai apucat.
A... mi-am adus aminte de testul initial de la istorie [nu ni l-a trecut.
A fost 5. 25... unu a luat 1 )
Am luat 8 cea mai mica, nu mint, la un test predictivsi s-a intamplat doar o data...
Se mai intampla.nimeni nu-i perfect, dar de atunci nu am mai luat nota mai mica de 6
Pai orice nota sub 10 pentru. mine e mica asa ca ar doi de 9 un 8 si un 7 dar cea mai mica 7... la mate mi-am refacut media si o am 9 imi mai trebuie unu in clasa si unu 10 in teza si media mea e salvata!
8 in fiecare an iau cate un 8 : intr-a 5-a la istorie, intr-a 6-a la religie, intr-a 7 la tehnologie si intr-a 8-a la fizica
3
Eh ce vremuri...
Bine ca am scapat de ele...
Urasc copilaria...
Sa nu va aud pe aia care ati avut o copilarie fericita ca imi tineti predici
Mai bine abtinetiva' e ceva astept pm :S
4 dar nu m-a laud La matematica s-a intamplat. Si ma descurc bine la mate dar a fost o mica groapa pe drumul ce-l parcurg. Nu conteaza! Merg mai departe!