4 dar nu m-a laud La matematica s-a intamplat. Si ma descurc bine la mate dar a fost o mica groapa pe drumul ce-l parcurg. Nu conteaza! Merg mai departe!
Se mai intampla.nimeni nu-i perfect, dar de atunci nu am mai luat nota mai mica de 6
3
Eh ce vremuri...
Bine ca am scapat de ele...
Urasc copilaria...
Sa nu va aud pe aia care ati avut o copilarie fericita ca imi tineti predici
Mai bine abtinetiva' e ceva astept pm :S
Nota mea cea mai mica a fost 6 la matematica intr'un test imi strica toata media!
La biologie am luat 4 pentru ca am revenit cu un balon si s`a spart. si profu s`a speriat. i`a sarit pixu pe geam si a dat vina pe mine x(
8 in fiecare an iau cate un 8 : intr-a 5-a la istorie, intr-a 6-a la religie, intr-a 7 la tehnologie si intr-a 8-a la fizica
9. 50 si am facut si contestatie la inspectorat. meritam 10 cu 3 stelute si vaca de profesoara de educatie tehnologica n-a vazut ca facusem corect.
Trei; la materia care imi placea cel mai mult si la care eram cea mai buna:limba romana. Dar n-a fost nota; a fost un semnal de avertizare care spunea:"Fii atenta! un statut dobandit trebuie intretinut!"
@chOcO:Hey, si mie mi s-a intamplat la fel. Am luat 6 la mate, dar asta a fost acum 8 luni. Deci, pa-pa!