| Onutzyk a întrebat:

Care a fost cea mai mica nota pe care ati primit`o vreodata?

Răspuns Câştigător
| NickiMinaj a răspuns:

A mea e cea mai tare : 2, 62 laughing)) la chimie, intr-a 9a. Luati-o p-asta!

98 răspunsuri:
| Onutzyk explică:

La mine 8... da mi-a trecut 9 in catalog Ohappybig grin

Stefan
| Stefan a răspuns:

Am luat un doi la chimie deoarece imi scrsesem in palma primele grupe din tabelul lui mendeleev, lucru observat de profesor.

| MaDu222 a răspuns:

2

| NaNe_8041 a răspuns:

Cea mai mica nota trecuta in catalog a fost 3 happy

| Jadis a răspuns:

Vad ca nimeni nu o luat 1 laughing. Eu in clasa a 7a am luat 2 de 1 pentru copiat...nu prea stiu sa copiez laughing.

| AaBb a răspuns:

@Roxa nu te lauda cu 2, 62. Ca nu esti singura. Si eu am luat 2, 7 la chimie. Dar ne-a marit notele ca au fost si note gen 1. 5.

On-topic: Cea mai mica a fost 2 la matematica. happy Am reusit sa iau punctele din oficiu laughing.

| SmileIsForFree a răspuns:

7. Anul asta, 8.

| pinkpurple a răspuns:

Pai...anu trecut (cls 5) o fost 8 si anul asta 9 big grinstraight face

| girl_6419 a răspuns:

O 4. da noroc ca nu mi-a trecut-o in catalog.era la un test de germana de inceput de an

| andra4u a răspuns:

2.La mate am 4 2 3 4 si la biologie am doi

| Myuu a răspuns:

7 la mate si la engleza

| AndyDeiu a răspuns:

2 cu felicitari

| thegreatgatsby a răspuns:

2

| Bojthe a răspuns:

3 la mate a ta?

| Tudor1212 a răspuns:

Am luat 8 cea mai mica, nu mint, la un test predictivsi s-a intamplat doar o data...big grinbig grinbig grinbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

9 la Tehnologie. Profa` e o baba care daca nu stii doua cuvinte iti scade-un punct. Dar ce sa faci, batranetea...

| justMe29 a răspuns:

Sa sti ca pana acum 6- la geografie...profa aia chiar are ceva cu mine... mi-o dat un 6, un 8 si cred ca mai urmeaza note mici :d crede-ma nu ma laud

{Cortny}

| fifilini a răspuns:

6 la engleza

| Άďєєє a răspuns:

Aaa... pai 3 la biologielaughing cand a vazut mama a inceput sa imi tina morala de nu mai pute`ai de ras big grin (serios):p

| LoveUbutUdontCare a răspuns:

Astia cu 8 si 9, 5... ori nu au ajuns la liceu sa ia notele cum trebuie laughing, ori mint de ingheata apelehee hee. Una din astea sigur! La mine a fost 4. La fizica intr-a 9a. Apoi oricum am mai luat un 4 la mate laughing, ca nu degeaba urasc materia asta. Si eu pana intr-a 8a am avut numa note de 8, 9, 10.stiu ca am luat odata 6 si am plans pentru earolling on the floor. Ma rog. Notele nu reflecta intotdeaua cunostiintawinking. Si asta se stie de cand e lumea!

| Diiiiiia a răspuns:

4.

| Hibriiiid a răspuns:

Pai.Am avut cam toata notele de la 6 la 10. 6 fiind la fizica

| MrThalium a răspuns:

4cryingcryingla fizica si un 6 la bio si 7 la mate sunt in clasa a 6 a si pona acum nu am luat nici o nota mai mica de 8 saptamana asta am batut recordul

| alexb0y1998 a răspuns:

Pai cea mai mica nota a fost la istorie da a trecuto doar in carnet in catalog nu, si am luat 4 la amte in catalog laughing)) dar cred ca 2 este rolling on the floor ma rog pa pa wave

| Mihaela a răspuns:

Am luat un 4 la istorie.
Lectia era impartita in 3 capitole.
Nu le-am invatat decat pe primele doua, iar al 3`lea nu am mai apucat.

| JustMelavJustMe a răspuns:

Pai orice nota sub 10 pentru. mine e mica asa ca ar doi de 9 un 8 si un 7 dar cea mai mica 7... la mate mi-am refacut media si o am 9 imi mai trebuie unu in clasa si unu 10 in teza si media mea e salvata!

| aqswdefrgthyjukilo a răspuns:

Pai... un 4

| Daviiiiiid a răspuns:

2

| PredatoR a răspuns:

2 la Romana laughing anul trecut intr-a 9a

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru mine si in joc si o data la scoala a fosta nota 5