Am luat un doi la chimie deoarece imi scrsesem in palma primele grupe din tabelul lui mendeleev, lucru observat de profesor.
Vad ca nimeni nu o luat 1 . Eu in clasa a 7a am luat 2 de 1 pentru copiat...nu prea stiu sa copiez .
@Roxa nu te lauda cu 2, 62. Ca nu esti singura. Si eu am luat 2, 7 la chimie. Dar ne-a marit notele ca au fost si note gen 1. 5.
On-topic: Cea mai mica a fost 2 la matematica. Am reusit sa iau punctele din oficiu .
O 4. da noroc ca nu mi-a trecut-o in catalog.era la un test de germana de inceput de an
Am luat 8 cea mai mica, nu mint, la un test predictivsi s-a intamplat doar o data...
Sa sti ca pana acum 6- la geografie...profa aia chiar are ceva cu mine... mi-o dat un 6, un 8 si cred ca mai urmeaza note mici :d crede-ma nu ma laud
{Cortny}
Aaa... pai 3 la biologie cand a vazut mama a inceput sa imi tina morala de nu mai pute`ai de ras (serios):p
Astia cu 8 si 9, 5... ori nu au ajuns la liceu sa ia notele cum trebuie , ori mint de ingheata apele. Una din astea sigur! La mine a fost 4. La fizica intr-a 9a. Apoi oricum am mai luat un 4 la mate , ca nu degeaba urasc materia asta. Si eu pana intr-a 8a am avut numa note de 8, 9, 10.stiu ca am luat odata 6 si am plans pentru ea. Ma rog. Notele nu reflecta intotdeaua cunostiinta. Si asta se stie de cand e lumea!
4la fizica si un 6 la bio si 7 la mate sunt in clasa a 6 a si pona acum nu am luat nici o nota mai mica de 8 saptamana asta am batut recordul
Pai cea mai mica nota a fost la istorie da a trecuto doar in carnet in catalog nu, si am luat 4 la amte in catalog )) dar cred ca 2 este ma rog pa pa
Am luat un 4 la istorie.
Lectia era impartita in 3 capitole.
Nu le-am invatat decat pe primele doua, iar al 3`lea nu am mai apucat.
Pai orice nota sub 10 pentru. mine e mica asa ca ar doi de 9 un 8 si un 7 dar cea mai mica 7... la mate mi-am refacut media si o am 9 imi mai trebuie unu in clasa si unu 10 in teza si media mea e salvata!