| Lightdark a întrebat:

Care a fost prima epocă? Adică tot pământul a fost împărțit în epoci istorice de ex cretacic, Jurassic etc dar care a fost prima? Apropo voi știți ce sunt ăia Trilobiți și de ce au dispărut?

Răspuns Câştigător
| vodka020202020 a răspuns:

Prima epocă geologică a fost Perioada Precambriană.

Trilobiții au fost creaturi marine din perioada Cambriană și au dispărut în principal la sfârșitul perioadei Permian, ca urmare a unor factori precum schimbările climatice sau competiția cu alte organisme.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trilobitii sunt antropode marine care existau in perioada cambriana prima epoca! Sper ca nu ai la istorie sau biologie despre asta pentru ca TPU nu este site de teme

| Nicoletaiwhbwbwbbwbw a răspuns:

Preistoria (însemnând "înaintea istoriei" și provenind din cuvintele latine pre - "înainte" și historia - "istorie"), reprezintă prima epocă din istoria societății omenești și se referă la intervalul de timp de la primele urme umane, până la apariția documentelor istorice scrise. Ea se mai numește și epoca străveche.

| relian a răspuns:

Trebuie sa specifici la ce anume faci referire. Daca afci referire la viata, la aparitia ei, e una, daca te referi la Pamint ca planeta in general, e alta poveste.

| Lightdark explică (pentru anonim_4396):

Nu nu am nici o tema nici la istorie nici la biologie am văzut niște oameni într-un documentar în care au descoperit*Trilobiți* fosile in pietre vechi de 500 de milioane de ani eu unul nici nu credeam că acum 500 de milioane de ani au existat așa mamifere mici pe planeta noastră oricum arata destul de ciudat

| johnnny123 a răspuns (pentru Lightdark):

"eu unul nici nu credeam că acum 500 de milioane de ani au existat așa mamifere mici pe planeta noastră"

Cine te-a mințit că trilobiții erau mamifere? Tu măcar știi ce sunt alea mamifere?