Timiditatea, frica de cei mari, anturajul, parintii, profesorii, integrarea greoaie intr-un grup...sunt destule
O singura problema exista in liceu: Fizica
Nu educatia fizica, acolo profesorul e de treaba si nu te streseaza. FIZICA acolo unde profesoara/profesorul sunt mereu batraini, tot timpul deprimati, nu rad niciodata si iubesc sa chinuie elevii cu 3 si 4
Acela e punctul meu de vedere.
In gimnaziu si in liceu am avut acelasi tip de profesor la fizica: femeia in varsta care nu zambeste niciodata, explica doar odata face 2-3 sau mai multe lectii intr-o ora ca sa nu ramanem in urma, nu intelege nimeni nimic si niciodata nu ne duce in laboratorul de fizica (pentru ca avem si e liber) ca sa intelegem mai bine unele chestii.
Nu stiu ce profesoara/profesor de fizica ai tu, dar toti pe care eu i-am avut au fost asa. Nu zic ca toti sunt asa.
Intrebarea la care am raspuns nu este una cu raspuns corect sau gresit. Din punctul tau de vedere ce am scris eu e gresit, din punctul de vedere a lui Vasile poate fi corect.
Da, ai şi tu dreptate: fiecare a avut cel puţin un profesor mai ciudat, mai trăsnit.
Dar uită-te la primul tău răspuns - "O singura problema exista in liceu: Fizica". Dacă ai avut ghinionul să-ţi predea un dacăl lipsit de rafinament (mi-am permis să spun aşa ), nu înseamnă că materia respectivă "dăunează" liceenilor.
SingleForOne întreabă:
CordovanRaul întreabă: