O functie derivabila de ordinul n este doar cand n este stabilit distinct, adica are o valoare anume. Cand functia este indefinit derivabila n poate lua orice valoare, teoretic o infinitate de valori. Sper ca am fost de folos. Succes!
Oke, dacă am înţeles eu bine cum stă treaba şi dacă mai "gâdil" teoria de a 11-a, îţi pot spune că o funcţie derivabilă de ordinul n, atunci când o vom deriva de n ori va deveni o funcţie nederivabilă (sau 0, cred), însă o funcţie indefinit derivabilă va putea fi derivată de oricât de multe ori, aceasta va rămâne în continuare derivabilă.
@Karlikuu Asta nu e temă. Doar nu a înţeles ceva din teorie şi voia să se lămurească.
Definitia spune: o functie este derivabila de ordinul n daca este derivabila de ordinul n-1, iar derivata sa de ordinul n-1 este la randul ei derivabila
iar o functie este indefinit derivabila daca este derivabila de ordinul n
care este diferenta dintre cele doua
Karlikuu, nu stiu cati ani ai, (dupa raspunsul tau, banuiesc ca nu prea multi); atata timp cat nu stii despre ce e vorba si nu ai o informatie folositoare in legatura cu subiectul deschis, nu are rost sa intervii aiurea, poti sa te faci de ras in alta parte
Iara va faceti nene tema pe site?! Pentru DUMNEZEU ca vad ca nu intelegeti, copii redardati. TEMELE nu se fac pe TPU!
Acuma de ce ii iei apararea? Sau esti chiar tu si iti faci 100 de conturi ca sa te dai smechera? Get a life!
denismaria92 întreabă:
Adi1987 întreabă: