Nu sunt mari diferente la organe, doar faptul ca lupul are organele mai mari si mai dezvoltate decat cainele, are un apetit mai mare pentru vanat
Lupul este salbatic, este mai suplu, corpul mare, coada uriasa, este un bun vanator, hmm, e si carnivor?. e mult mai rapid si fioros. Dar cainele poate fi si mic e domestic, nu e la fel de rapid, e mai dragut nu are botul ala asa de mare intelegi? Cauta si tu pe google imagini, si vei vedea care sunt diferentele sau cauta si pe google web, pentru informatii
Cainele este obisnuit cu omul, pentru ca traieste cu omul in fiecare zi. Lupul este un animal salbatic. Deci e o diferenta de la cer la pamant. Dar ce intrebare e asta?
E, nu trebuia sa imi dai "nefolositor" pentru ca nu e vina mea ca tu nu ai explicat bine intrebarea.
Lupul este mai mare, prezinta o singura culoare, are urechile mai lungi si ascutite, coada mai lunga, ochii orientati oblic si mai apropiati, privirea crunta.
Singurul animal nobil prin excelenta este lupul.Ramine fidel principiilor lui. S-a incercat domesticirea lui fara rezultat.Chiar daca pare prietenos, prietenos este cit se poate de salbatic.Accepta omul in anumite imprejurari dar nu il tolereaza la nesfirsit pe cind ciinele isi pleaca capul umil...
1).Lupul are la picioarele din spate doar 4 gheare, ii lipseste acel pinten.2)In ceea ce priveste dintii, lupul are doua rinduri de canini.
Unul e animal salbatic si altul animal domestic... instanctul de vanat si de simt nu cred tot asa de puternic dezvoltat ca la lup
iasmi2002 întreabă: