| AlexandrPronoza a întrebat:

Care este distanta Africii de la nord la sud in kilometri? Urgent dau funda

Răspuns Câştigător
12 răspunsuri:
| Ywxz a răspuns:

1600 km

| Serban147 a răspuns:

1600 km, fara nici o sursa laughing

| deliut a răspuns:

Cauta pe GOOGLE maps

| EnciclopediaProstiei a răspuns:

Distanta africii bai nu africii de sud, un raspuns mai prost ca altul. din cel mai nordic in cel mai sudic oras, adica din tunis in cape town sunt 7610 km. sau alger capetown 8010 dar se schimba un pic axa, e normal sa fie distanta mai mare asa ca prefer tunis cape town.

| DEBrown a răspuns (pentru EnciclopediaProstiei):

Intrebarea a fost modificata intre timp...dar judecand dupa numele tau, nu ma mai surprinde nimic.

| EnciclopediaProstiei a răspuns (pentru DEBrown):

Ce treaba are numele meu ca a schimbat ala intrebarea? recunoaste ca esti un prost si nu stii sa citesti, ca nu a modificat ala nicio intrebare. nu ma prostesti pe mine cu de astea. la 13:12 o tineati toti cu 1600 km, la 13:16 m-am apucat eu sa scriu si intrebarea arata ca acum. ma indoiesc ca in interval de 4 minute hop s-a schimbat intrebarea. stai in banca ta acolo, prostule, ai 2.

Copil de 14 ani ce esti...cum se face altfel ca si ceilalti au raspuns dupa acelasi principiu ca si mine? O reactualizare a paginii se poate face si intr-o secunda, dar altminteri in 4 minute.

| EnciclopediaProstiei a răspuns (pentru DEBrown):

Ce-mi plac mie astia care abia fac si ei 18 ani dupa care impart in stanga si in dreapta "bai copil de 14 ani, ba copil de 16 ani". sa mananci copii cruzi, barbat matur ce esti.
de obicei intr-o intrebare se omit detalii, nu se adauga. intrebarea originala suna "care e distanta africii de sud de la nord la sud?" ma indoiesc si mai ales ma indoiesc de coincidenta ca s-a schimbat fix in alea 4 minute. probabil ceilalti poate au citit gresit si ei sau s-au luat dupa tine.
inc-o data, stai jos nesimtitule. putei sa fi spus "domne injura-l pe ala ca a modificat intrebarea, noi nu avem nicio vina" nu sa ma iei cu "judecand dupa numele tau, nu ma surprinde." psihologul vulvei

Sincer, nu imi pasa ce varsta ai, dar mentalitatea ta este una de copil meltean si ti se potriveste pe deplin, atat pentru nume, cat si pentru limbajul tau viu colorat. Eu nu te-am insultat, doar am facut o observatie pentru iesirea ta brusca in afirmatii, desi nu stiai despre ce era vorba.

| EnciclopediaProstiei a răspuns:

Ia zi LexCartney, ai modificat intrebarea?

| AlexandrPronoza explică:

Dar cum se calculeaza in grade pe harta?