anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este problema dacă am nota mică la purtare? Faza e ca chiulesc f mult adică cred ca am 50 de absente în semestrul asta

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| T0T a răspuns:

În mod normal, 10 absențe înseamnă un punct scăzut la purtare. Deci ar trebui să ai 5 la purtare, medie cu care ai rămâne repetent (dacă rămâne așa până la sfârșitul anului).
Din fericire pentru tine, majoritatea școlilor nu prea aplică regula asta în mod corespunzător. Dar dacă vine un control... Oricum, nu este ok.

| Nirvanaaa a răspuns:

Se scade nota la purtare. 10 absente un punct scăzut. Nu e treaba mea sa mă bag în chiulul tău, dar sunt foarte multe pentru un semestru.

| gabriel2004o a răspuns:

Pai e grav
1. Odata scăzută nota la purtare o sa ai șanse mai mici la admiterea unei facultăți mai "prestigioase"
2. poti sa fii exmatriculata(din păcate anul asta în clasa la mine un coleg a fost exmatriculat din cauza ca nu a venit de 3 luni încontinuu)
3.O sa îți faci o imagine proasta în fata profesorilor(de exemplu dacă ești intr-o situație de corijare, proful ala a rămas cu idea ca"pe ea nu o interesează scoala" Și ai destule șanse sa ramai corigenta)
Mai ales ca nu ai venit de o perioada bună de timp, ma gândesc ca sunt șanse sa ajungi în scenariul povestit.
Deci ti-as recomanda sa mergi la școală chiar dacă îți place sau nu ca nu știi ce îți rezerva viitorul

| ofataoarecareee a răspuns (pentru gabriel2004o):

Pai merg la școală haha dar de exemplu din 6 ore merg la 3 și multi profesori nu fac prezenta deci din alea 3 absente pot avea doar 1

| gabicoo a răspuns (pentru gabriel2004o):

La Academia de înalte studii economice Rahova sau la Facultatea de maximă siguranță Jilava = Facultăți "prestigioase" așa cum le zici tu fără nota scăzută la purtare nu poți intra!
Și ce absolvenți de marcă au avut: Gigi Becali autorul a 4 cărți de istorie, Sile Cămătaru autorul bestsellerului "Dresor de lei și de fraieri" și mulți alții!

| CelCareRamaneInUrma a răspuns (pentru gabicoo):

Ai uitat sa mentionezi Facultatea de medicina din Arad, unde acum aproape 2 ani a absolvit chirurgul universal Dr.Marius Csampar, care a executat anumite operati la nivelul gatului si toracelui, asta in conditii disperate, fara o camera sterila de operatii, el a reusit sa o faca in aer liber.Tin sa mentionez ca el a studiat medicina 23 de ani, iti dai seama cata cunoastere a putut capata acest geniu intr-o viata de om? Unde sa mai mentionez ca acesta a executat una din operatii in seara de revelion, dupa ce a consumat niste sarmale.Si ala nu a fost Sile Camataru(cel care a primit premiul nobel pentru pace), a fost fratele sau desavarsit, Nutu camataru, expert in fizica cuantica si parintele literaturii romanesti, care a scos cea mai buna opera despre viata si jmekerie.Know your facts...

| CelCareRamaneInUrma a răspuns:

Pai daca ai nota mica la purtare(mai mica de 5 cred)o sa ramai repetenta. Daca tu chiar vrei sa chiulesti, incearca sa o faci cu cap, in asa fel incat sa nu ti se scada nota la purtare si sa nu pierzi din ceea ce se preda.Dar eu recomand sa nu chiulesti deloc sau cat de putin posibil.

| Violleta2022 a răspuns:

Repetentie si exmatriculare.
la fiecare 10 absente se scade 1 punct la purtare.

| gabicoo a răspuns (pentru CelCareRamaneInUrma):

Bine că ești tu cea mai deșteaptă!winking Iemanuiello! laughing
Chestia cu Sile/Nuțu am comis-o din viteză! Mea Culpa!

Văd că ai cunoștințe avansate referitoare la Mediul Pârnuniversitar!
winking
De Nuți Udrea ce mai știi? Am auzit că după o perioadă petrecută la Academia din Târgșor și pe la o facultate preventivă din Costa Rica a revenit în țară. Zice că e fată mare acum! Cine a operat-o oare? Csampar ăla al tău?

| CelCareRamaneInUrma a răspuns (pentru gabicoo):

Nu cred ca a operat-o el, omu s-a pensionat si are si videoclipuri despre viata de student pe canalul sau de Youtube