Matematica o consider doar o coala nesfarsita plina cu cifre si figuri complicate, ce in mintea mea raman nedeslusite si neintelese! fizica o mazgalitura in capul meu, e o calicatura oribila, iar chimia o adunatura de numere si litere ciudate, chiar incurcate si plictisitoare! in schimb romana este ora de somn, de alergat printre litere mari si late! pot sa-ti spun ca am media 10 la toate, dar mai mult imi place romana!
Pai la materia preferata oscilez intre romana si matematica iar mediile:
mate-9
romana-9,50
fizica-9,50
chimie-9,50 ... hai pa
Urasc matematica si fizica, romana o ador, iar chimia...inca nu stiu.
La mate am media 6, la fizica 8, la chimie 9, la romana 10.
Mate 10
romana 9
fizica 9
chimie 10
E simplu iti place materia care o stapanesti si o sti cel mai bine
Materia preferata:Romana:X-media 10
Mate:media 8
Fizica: media 9
Chimie: media 9
Prefer mate, la mate momentan am media 7 la fel si la romana la fizica 9 iar la chimie 10
CHIMIE :X
hei. ]
Imi place chimia cel mai mult, sunt innebunita dupa ea. Si dupa profa. Din moment ce-mi place, am media 10, nu?
Tie ce materie iti place?
Numai bine si succes la note!
Mie imi place cel mai mult dintre astea matematica unde pana acum am avut media 10, cred ca mi-ar place si fizica daca as avea o profesoara mai buna si niste colegi mai normali...
Alexandra o zis sa alegem dintre mate romana fizica si chimie dar mai era si o materie ascunsa si anume (NICI UNA DIN CELE 4)Cu sportu ma impac cel mai bine
Imi place limba si literatura romana, am 10.
La matematica am 9.50, iar celelalte doua materii nu le mai fac datorita profilului meu.
Offf...mi se face greata de la 9 si 10.asteas materiile problema la mine exceptand romana 9, chim 7, fiz 7, mat 5.
Vai ma intelectualilor ma lasati cu mediile astea?
toti ne plangem ca invatamantul romanesc se duce naibiide unde ma nu vedeti ce note aveti? pe dracu
daca va e rusine sa ziceti ce note aveti de ce mai raspundeti?
Niciunu sub 8 culmea.
eu sincer la mate am 6 dar in rest 8
Mate-7
romana-8.50
fizic-9.50 pe ambele semestre iar semestrul acesta 10
chimie-9