Matematica o consider doar o coala nesfarsita plina cu cifre si figuri complicate, ce in mintea mea raman nedeslusite si neintelese! fizica o mazgalitura in capul meu, e o calicatura oribila, iar chimia o adunatura de numere si litere ciudate, chiar incurcate si plictisitoare! in schimb romana este ora de somn, de alergat printre litere mari si late! pot sa-ti spun ca am media 10 la toate, dar mai mult imi place romana!
Mate-9 si 10(acum la final)
Romana-Numa' Zace'
Fizica-9 si 10
Chimie-No comment
Mate-9 romana-10 fizica-10(dar nu situ nimic) chimie-ink nu fac(sunt a V|-a):d
Mate, fiz, si chimie le adooorrr (la toate am 10)... iar romana o urasc, dar am supravietuit (media 10)
Mate:media dupa sem asta:9
sem 1 :7
dupa anuala:8
fizica:sem asta:9 sau 8 (sper sa-mi dea 9)
pe primul:6
media anuala:7 sau 7.50
chimie:pe asta: 9 sau10
pe primul:7
media anuala:8 sau 8.50
pa-pa
Zăci pe linie la toate
Materia preferata... chimia . da imi place si romana:X:X:X
Mate. da la toate am media 10. cum am notele asa de mari? am copiat la greu... nu stiu nimic la chimie iar la fizica sunt inca la inceput.:d
Frate, WAKE UP! La o intrebare de gen, stupid nu e egal cu nu sunt de acord!
Nu mai dati stupid daca nu va plac materiile respective!
Urasc toate orele care leai spus ex fizica profa ne pune 10 daca cumparam reviste am 8 de 10 la fizica) in rest 9 chimie 8mate si rom
Mie dintre astea cel mai mult imi place mete. media gen o am asa: mate 10 rom 9.5 fizi 10 chimi 9.50 (dar sem asta mi-au iesit toare mediile 10)
Mie imi place romana, matematica si fizica.Am 8 la romana, 9 la matematica, 9 la fizica si chimie nu am facut pentru ca is numai in clasa a 6. Voi face chimie la anul dar poate imi va placea si chimia.Nu stiu
Scz pentru raspunsul de mai inainte, de fapt eu fac fizica(m-am incurcat )va rog sa ma iertati, chimie voi face pe cls a 7.Bye
Romana "beibi"...umanism pana la capat-de la 8 in sus, dar nu m-a deranjat nici atunci cand am avut in clasa a5a in primul trimestru(batran sunt ce sa ii faci, asa era pe atunci) sapte note de 7.Am avut profesoare excelente.
Mate:10
romana:10
fizica:9
chimie:10
Cel mai mult imi place romana pentru ca e singura in care nu trebuie sa aplici formule sau teoreme sau sa creezi substante.
Romana fiindca acolo am media cea mai mare,la mate si acolo am aceeasi medie,dar e mai placuta romana, de chimie si fizica, nu am ajuns in clasa respectiva
Mate-7,5
Fizica-6
Chimie-6
Romana-7, 5
Prefer limbile straine engleza-10
ranceza-9, 5
La mate am 8.50[ 8 in sem. 1 si 9 in sem. 2]
la romana 10 pe linie
la fizica idem
la chimie 9.50[9 in sem 1. si 10 in sem. 2]
Romana Si Chimie...Iar celelate nu le suport :\
La chimie am 9, la romana 9!