Matematica o consider doar o coala nesfarsita plina cu cifre si figuri complicate, ce in mintea mea raman nedeslusite si neintelese! fizica o mazgalitura in capul meu, e o calicatura oribila, iar chimia o adunatura de numere si litere ciudate, chiar incurcate si plictisitoare! in schimb romana este ora de somn, de alergat printre litere mari si late! pot sa-ti spun ca am media 10 la toate, dar mai mult imi place romana!
Mate-7
romana-8.50
fizic-9.50 pe ambele semestre iar semestrul acesta 10
chimie-9
Zăci pe linie la toate
Materia preferata... chimia . da imi place si romana:X:X:X
La mate am 8.50[ 8 in sem. 1 si 9 in sem. 2]
la romana 10 pe linie
la fizica idem
la chimie 9.50[9 in sem 1. si 10 in sem. 2]
Mate:media dupa sem asta:9
sem 1 :7
dupa anuala:8
fizica:sem asta:9 sau 8 (sper sa-mi dea 9)
pe primul:6
media anuala:7 sau 7.50
chimie:pe asta: 9 sau10
pe primul:7
media anuala:8 sau 8.50
pa-pa
Romana fiindca acolo am media cea mai mare,la mate si acolo am aceeasi medie,dar e mai placuta romana, de chimie si fizica, nu am ajuns in clasa respectiva
CHIMIE :X
hei. ]
Imi place chimia cel mai mult, sunt innebunita dupa ea. Si dupa profa. Din moment ce-mi place, am media 10, nu?
Tie ce materie iti place?
Numai bine si succes la note!
Frate, WAKE UP! La o intrebare de gen, stupid nu e egal cu nu sunt de acord!
Nu mai dati stupid daca nu va plac materiile respective!
Mate-9 romana-10 fizica-10(dar nu situ nimic) chimie-ink nu fac(sunt a V|-a):d
Urasc matematica si fizica, romana o ador, iar chimia...inca nu stiu.
La mate am media 6, la fizica 8, la chimie 9, la romana 10.
Mate, fiz, si chimie le adooorrr (la toate am 10)... iar romana o urasc, dar am supravietuit (media 10)
Mie dintre astea cel mai mult imi place mete. media gen o am asa: mate 10 rom 9.5 fizi 10 chimi 9.50 (dar sem asta mi-au iesit toare mediile 10)
Mate. da la toate am media 10. cum am notele asa de mari? am copiat la greu... nu stiu nimic la chimie iar la fizica sunt inca la inceput.:d
Mie imi place cel mai mult dintre astea matematica unde pana acum am avut media 10, cred ca mi-ar place si fizica daca as avea o profesoara mai buna si niste colegi mai normali...
Offf...mi se face greata de la 9 si 10.asteas materiile problema la mine exceptand romana 9, chim 7, fiz 7, mat 5.
Mate 10
romana 9
fizica 9
chimie 10
E simplu iti place materia care o stapanesti si o sti cel mai bine
Imi place limba si literatura romana, am 10.
La matematica am 9.50, iar celelalte doua materii nu le mai fac datorita profilului meu.
Mate:10
romana:10
fizica:9
chimie:10
Cel mai mult imi place romana pentru ca e singura in care nu trebuie sa aplici formule sau teoreme sau sa creezi substante.