Imi place cum numa femei au raspuns "romancele!" , e ok, macar voi sa va laudati in Europa sunt o gramada de tari cu femei superbe mult peste romancele noastre gen Olanda, Suedia, Danemarca, Cehia, Ucraina si aici vorbim de tari cu un procent mare de femei frumoase, sunt si la noi dar putine
p. s. daca un baiat ti-a spus ca romancele sunt cele mai fi sigura ca vrea sa te bage in pat(sunt baiat, stiu)
Romancele sunt mai perfecte decat in alte tari daca ai sa generalizezi noi ne ingrijim mai mult. daca te duci in italia de ex femeile sunt barbatoase la fel ca unguroaicele rusoaicele au in gen doar ochi fgaini americancele as grase iar anglia ei bine au femei grase aprozimativ oricum nu se incadreza in buze pline ochi mari sau sani se zice ca femeia idelaa trebuie sa aiba nas mic gurta plina forme feminine, in general latinele au astea de ex buzele mari le mai gasesti la negri. poate chiar mulatrele as perfecdte ca au forme. dar in general romancele as frumoase au detoate si oricum trebuie sa ne sustinem rasa. dar acum serios oriunde m-am dus am vazut rau in general.mai ales olanda as neingrijite, deci romancele noastre slabute si cu forme as dulci
Devil1000197 întreabă:
aicinuehi5 întreabă: