Mie nu-mi plac deloc rusoaicele! PS:Sunt ca niste barbati si mai sunt si betive.Indiencele mai sunt frumoase, dar desigur dupa romance. Romancele sunt frumoase si afara si inauntru. Pacat ca nu am castigat vriun concurs de MISS, dar chiar si acolo se merge pe pile. Romancele sunt cele mai tari !
Mie nu-mi plac deloc rusoaicele! PS:Sunt ca niste barbati si mai sunt si betive.Indiencele mai sunt frumoase, dar desigur dupa romance. Romancele sunt frumoase si afara si inauntru. Pacat ca nu am castigat vreun concurs de MISS, dar chiar si acolo se merge pe pile. Romancele sunt cele mai tari!
Mie nu-mi plac deloc rusoaicele! PS:Sunt ca niste barbati si mai sunt si betive.Indiencele mai sunt frumoase, dar desigur dupa romance. Romancele sunt frumoase si afara si inauntru. Pacat ca nu am castigat vriun concurs de MISS, dar chiar si acolo se merge pe pile. Romancele sunt cele mai tari !
Eu cred ca romancele si indiencile sunt cele mai frumoase deoarece in anii trecutii 2 sau 3 indienci au castigat,, Miss world"cum ar fi :shushmita sen si aishwarya rai. sunteti de acord cu mine?
Nu putem sa generalizam fiecare natie de femei are frumusetea ei, nu uitati ca nou mongoloidele, africancele ni se par urate dar pentru barbati din zona lor, le se par frumoase asa ca nu putem sa spune anume unde ce si cum?
Știți din ce cauză unele italience urăsc româncele? Pentru că româncele le fură bărbații. Pe bune, mai ales secretarele, cu niste fustițe scurte si cu un decolteu:d! Femeile de aici ( marea majoritate) se îmbracă cu haine de firmă dar urâte, pe când româncele...se îmbracă mult mai bine! Noi româncele suntem lăudate foarte mult de către egipțieni:d.Braziliencele au corpul frumos. Acum depinde, că nu sunt toate româncele frumoase! Eu vă povestesc ceea ce văd aproape în fiecare zi. Româncele sunt la putere
Am sa indraznesc si eu sa imi dau cu parerea pe aici...
Am vazut fel si fel de raspunsuri aici ...cineva incerca sa faca o comparatie pe baza Miss Univers parerea mea ca acolo sunt multe interese si de multe ori castigatorul se stie inaintea inceperii unei finale... eu cred ca intrebarea se bazeaza pe faptul ca de exemplu daca iesi pe strada de exemplu in Germania si faci un sondaj din 10 femei cate sunt frumoase eu de exemplu cand am fost acolo cred ca cu mult noroc una din 10, in America poate 2 din 10, la brazilience nu stiu ce ati vazut asa frumos poate fundurile lor... dar asta e doar o mica parte din extrasurile unei femei ... deci ajungem si la romance intr-adevar sunt frumoase de fapt sunt cam putinele lucruri care ne mai putem lauda si noi...deci din 10 eu zic ca 9 sunt frumoase... iar despre slave...chiar ca sunt frumoase... au ceva aparte fata de romance...deci in concluzie eu cred ca aici e lupta si cred ca balanta inclina spre slave... putin dar trebuie sa recunoastem.
Romancele sunt foarte frumoase si braziliencele sunt foarte frumoase doar ca ele isi fac operatii si la nas isi baga silicoane in buze in fund in sani si de aia par frumoase si se macheaza de numa dar eu cred ca romancele sunt cele mai frumoase si mai naturale.
Eu cred ca cei care fac topuri cu clasificari de genul "cele mai frumoase","cei mai frumosi" transmit prostia si in forma pura.Ca si cum eu as zice ca albastrul este cea mai frumoasa culoare..de ce? ...pentru ca imi place mieFrumusetea e ceva f relativ.Ce imi place mie altuia i se pare banal, naspetziu etc.Si app nu exista femei "slave"(scriau niste destepti mai jos). Slav, latin, germanic se refera la LIMBA! Nu inseamna rasa sau etnie! Iar ucrainienii sunt traci/daci slavizati, la fel si sarbii.Tracii oricum au ocupat teritorii imense din Europa.Nu exista neam european care sa nu aiba sange tracic.K doar ei sunt "parintii" Europei ca sa zic asa.Am vazut sute si mii de rusoaice si nu mi se par mai faine decat romancele,unguroaicele, cehoaicele etc, insa comparativ cu femeile din vest, acele feministe independente, barbatoase, care schimba barbatii ca pe ciorapi si care nu dau 2 bani pe felul in care arata, da..rusoaicele si nu doar sunt categoric mai faine si mult mai supuse.(cel putin la inceputConcluzia mea:fara indoiala procentul de femei frumoase,aranjate este mult mai mare in Europa central-rasariteana comparativ cu vestul Europei sau America(am scris mai sus dc).Din vest cred ca francezii au dat cele mai multe frumuseti:Brigitte Bardot,Leticia Casta,Michelle Mercier,Sophie Marceau,Melanie Thierry, Isabelle Adjani, Emanuelle Beart, Jeanne Moreau, Delphine Serig etc.Italiencele si spanioloaicele sunt pentru cei care prefera genul arabesc,cu pielea inchisa, ochi negri.(si nasul mareMai sunt si exceptii desigur, dar pe alea le vezi numai in revisteDe la nord-africani au ele(si ei) in sange si asa zisul temperament pe care toti desteptii lu'peste s-au si grabit sa-l numeasca "latin".N-am vazut in nicio tara europeana oameni care sa urle, sa se certe si sa gesticuleze mai mult ca italienii.(la fel ca fratii lor marocani, egipteni etcSi nici femei mai geloase.Concluzia..votez pentru est-europence dar nu pentru o tara anume, pentru ca nu e cazul.Toate aceste tari,Ungaria,Romania, Moldova, Ucraina, Slovacia, Serbia etc au femei faine.
Devil1000197 întreabă:
aicinuehi5 întreabă: