Cred eu ca cea mai rea zodie este zodia scorpionului deoarece are mai multe trasaturi negative decat pozitive
Toate zodiile au caracteristici pozitive si negative, unii avem toane mai des, altii ne enervam mai usor nu exista zodii mai rele si unele mai bune.
fiecare zodie are si calitati si defecte. de asemenea exista oameni nascuti intr-o zodie dar atipici fata de restul nativilor acelei zodii. eu dupa 5 minute de conversatie pot spune cu certitudine daca o persoana e rac si mi se par destul de ok racii si destul de usor de recunoscut. De asemenea dupa 5 minute de conversatie cu o persoana pot spune daca e scorpion. In orice caz, personal ma feresc de scorpioni, ambele sexe si capricorni(barbati)
Nu e adevarat! Sagetatorul e a doua cea mai buna zodie.Este ambitios,puternic,deschis, sociabil, destept, modest, iubeste calatoriile etc etc.Eu sunt sagetator si crede-ma e o zodie buna.Si nu o spun doar fiindca e zodia mea.
Nu exista zodii rele, mai terminati cu superstitiile astea de 2 bani
Asta e parerea ta. Tine-o pentru tine, eu doar i-am raspuns la intrebare.
E parerea unui om rational, nu a unui indobitocit medieval care crede in zodii
Dobitoc esti tu fiindca insulti oameni care nici macar nu te-au insultat.Se vede ca esti vai de capul tau Nu te-a bagat nimeni in seama asa ca roiu'.
"roiu" sa-i zici lu' tarfa de maica-ta, care a uitat sa avorteze o retardata ca tine
Zodiile nu conteaza, doar omul in sine conteaza, dupa comportamentul lui iti poti da sema.
Mersi la fel si sa stii ca sunt unele zodi foarte rele, artagoase, mincinoase.
Sigur ca da, daca as fi un copil mic batut in cap as crede asemenea aberatii
iubita_7611 întreabă:
QueenE întreabă: