| Alex9999999999999999999 a întrebat:

Care sunt dupa parerea voastra cei mai buni conducatori ( regi,imparati, presedinti.) din fiecare secol incepand cu primul secol dupa Hristos?

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gingis han, mihai viteazul, mircea cel batran, abraham lincoln, j. F. Kennedy, fidel castro.

| IceRope a răspuns:

Ion Iliescu. Ăsta s-a născut înaintea lui Adam.

Bula
| Bula a răspuns:

Depinde din ce punct de vedere le sortezi.

| Alex9999999999999999999 explică (pentru Bula):

Ma refer la cate teritorii au cucerit sau cat au rezistat.Dar vreau doar din europa, hai sa-ti dau niste exemple.In primul secol ar fi octavius augustus, in al doilea secol il putem pune lejer pe traian care a cucerit aproape toata europa.In primele 4 secole sunt doar romani.As vrea sa fac un clip pentru Youtube dar am ajuns pana in secolul 12 si acolo m-am blocat pentru ca nu stiu ce sa aleg pentru ca pe deoparte a fost unul frederic barbossa care a condus imperiul roman germanic sau ceva de genu in engleza e holy roman empire iar pe alta parte e unul in in russia care a tinut tara la aceeasi dimensiune cum a preluat-o pana a murit.In schimb barbossa ala a cucerit cateva regiuni si aici m-am blocat ca nu stiu ce sa aleg ala care a rezistat 40 de ani fara sa piarda niciun teritoriu sau ala care a facut din imperiul ala ceva si mai puternic decat era inainte dar a fost pe tron mai putin.

| gabicoo a răspuns (pentru IceRope):

Greșit!
Ăsta a fost contemporan cu Decebal! Într-un interviu acordat presei din România prin anii '90 a fost întrebat dacă își aduce aminte care a fost primul sfat dat unui prieten!
Iliescu a răspuns: "I-am zis lui Decebal să nu se pună rău cu romanii dar nu m-a ascultat!"

| gabicoo a răspuns (pentru IceRope):

Https://www.catavencii.ro/istorii-corecte-politic-decebal-si-traian-2/

Avem și dovada!

Iliescu a acționat sub acoperire! Numele său de cod era Gerula!
A asistat la nașterea poporului român! Că din Decebal și Traian ne tragem! Nu?

https://www.catavencii.ro/istorii-corecte-politic-decebal-si-traian-2/

| Niciunnumedeutilizator a răspuns (pentru anonim_4396):

Să zicem că există o oarecare motivație pentru majoritatea. Dar Fidel Castro? Serios?

| gabicoo a răspuns (pentru Niciunnumedeutilizator):

Se justifică!

A plecat cu o mână de oameni din Mexic - pe o barcă mai răsărită "Granma", a organizat rezistența din Sierra Maestra și l-a făcut praf pe Batista - înarmat până în dinți de către americani!
A adus omenirea pe marginea prăpastiei în 1962!
A supraviețuit numeroaselor atentate puse la cale de CIA!
A supraviețuit căderii URSS!

Viva la Revolucion! Venceremos!

Bula
| Bula a răspuns (pentru Alex9999999999999999999):

Aminteste-i pe ambii, cu aceste explicatii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Alex9999999999999999999):

Ivan cel groaznic, nabucondonsor al 2-lea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru gabicoo):

Maxim! rolling on the floor

| IceRope a răspuns (pentru gabicoo):

laughing

Răspuns utilizator avertizat