Ma refer la cate teritorii au cucerit sau cat au rezistat.Dar vreau doar din europa, hai sa-ti dau niste exemple.In primul secol ar fi octavius augustus, in al doilea secol il putem pune lejer pe traian care a cucerit aproape toata europa.In primele 4 secole sunt doar romani.As vrea sa fac un clip pentru Youtube dar am ajuns pana in secolul 12 si acolo m-am blocat pentru ca nu stiu ce sa aleg pentru ca pe deoparte a fost unul frederic barbossa care a condus imperiul roman germanic sau ceva de genu in engleza e holy roman empire iar pe alta parte e unul in in russia care a tinut tara la aceeasi dimensiune cum a preluat-o pana a murit.In schimb barbossa ala a cucerit cateva regiuni si aici m-am blocat ca nu stiu ce sa aleg ala care a rezistat 40 de ani fara sa piarda niciun teritoriu sau ala care a facut din imperiul ala ceva si mai puternic decat era inainte dar a fost pe tron mai putin.
Https://www.catavencii.ro/istorii-corecte-politic-decebal-si-traian-2/
Avem și dovada!
Iliescu a acționat sub acoperire! Numele său de cod era Gerula!
A asistat la nașterea poporului român! Că din Decebal și Traian ne tragem! Nu?
https://www.catavencii.ro/istorii-corecte-politic-decebal-si-traian-2/
Să zicem că există o oarecare motivație pentru majoritatea. Dar Fidel Castro? Serios?
Se justifică!
A plecat cu o mână de oameni din Mexic - pe o barcă mai răsărită "Granma", a organizat rezistența din Sierra Maestra și l-a făcut praf pe Batista - înarmat până în dinți de către americani!
A adus omenirea pe marginea prăpastiei în 1962!
A supraviețuit numeroaselor atentate puse la cale de CIA!
A supraviețuit căderii URSS!
Viva la Revolucion! Venceremos!
anonim_4396 întreabă:
anaadiaconu întreabă:
anaadiaconu întreabă: