Depinde de profesurul care o preda, de exemplu noi avem un prof la istorie care ne exlica foarte bine si pur si simplu iti imaginezi ca esti in mijlocul actiunilor si al evenimentelor(dar cred ca depinde si de fiecare in parte) si cea mai naspa materie este mereu cea la care nu te pricepi(cazul meu mate, fizica si chimie) iar nefolositoare sincere mi se pare latina dar fiecare om este diferit(ce iti place tie si ce-mi place mie sunt 2 lucruri diferite) asta este diferenta ce face lumea asta atat de interesanta
Istoria
o urasc adica de ce miar folosi mie sa stiu cand cine si unde s-au batut careva cu altcineva
Fiecare cu parerea lui... parerea mea e ca cea mai naspa ora e mate, iar cea mai nefolositoare ete latina. depinde si in ce clasa esti, ca in a 5, a 6 a nu faci chimie, civica latina...papa
Daca e vorba de ora la scoala, cea mai plictisitoare naspa e geografia si cea mai nefolositoare muzica.
Cea mai naspa: religie. cea mai nefolositoare: religie. Nu am ceva personal cu religia numai ca profu de religie e rau cu noi, asa ca o consider nas si mi se pare nefolositoare ca pentru mine asa e. Ma duc rar la biserica si sunt alte chestii mai improtante in viata mea.
La mine,cea mai naspa ora este ora de franceza si engleza(o facem cu diriginta si este rea), iar cea mai plictisitoare ora la mine este cea de istorie(profesoara mea povestese si povesteste de nu se mai opreste, macar daca ar asculta-o cineva...dar nimeni nu e atent. )
Ora de franceza si tehnologica adica frate pentru ce ne foloseste noua tehnologica? )
Cea mai nasoală oră din liceu mi s-a părut biologia. Nu ca nu mi-ar fi plăcut materia(dimpotrivă) ci era profesoara insuportabilă.
Cea mai nefolositoare? Matematica! Vorbesc pentru mine personal ca să nu îmi sară cei de la real în cap. Sunt conștient de importanța ei dar eu fiind umanist convins, nu am suferit-o!
Chiar nu înțeleg ce rost are să te învețe mai mult decât adunări, scăderi, înmulțiri, împărțiri, fracții, ecuații de maxim gradul II și ceva geometrie. Dacă nu ai de gând să urmezi o carieră în domeniu sau care necesită matematică atunci mai mult de atât pur și simplu nu o să aibă aplicabilitate în viața reală; știți voi... aia de după liceu. Liceul ar trebui să vă pregătească pentru viață nu să vă învețe chestii inutile.
Buna Camy, mie mi se pare cea mai najpa ora...ora de mate
Inainte imi placea, si acum imi place matematica dar in ultima vreme profesoara a devenit foarte stresanta ca de... urmeaza sa dam examelele.Maine am simularea... Sunt in clasa a 8a si fac si muzica si desenul cu profa de mate, dar de fapt facem matematica in loc de desen si muzica. Deci, ajungem sa facem 8 ore de mate pe saptamana. M-am saturat.pup
Pai cea mai naspa ora mi se pare desenul iar cea mai nefolositoare mi se are sportul. imi cer scuze pentru cei pasionati de aceasta ora dar pana una alta unii poate nu vor sa se faca sportivi de mare performanta.
Cea mai naspa ora mi se pare `franceza` chiar daca in viata iti trebuie f mult(si am s-o invat!). Cea mai plictisitoare mi se pare `muzica`.
Naspa nu exista. Nefolositoare: Desen, muzica, etc. depinde. Daca ma intereseaza muzica clasica este chiar folositoare ora dar cum eu sunt un producator hip hop chiar nu imi pasa de romantism si clasicism. Desenul e la fel. Daca nu vreau sa desenez, nu desenez. Punct. Limba romana ca materie este de asemenea foarte "naspa" la modul cum e predeterminata programa.
Buna
Dupa parerea mea toate materiile pe care le facem, noi, elevii, la scoala sunt necesare. Chiar daca nu ne plac anumite ore elesunt intr-un fel folositoare deoarece, aici in scoala generala noi aflam lucruri noi si ar cam trebuii sa le invatam chiar daca ne displace sau nu.
Pa-pa
Cea mai naspa ora- Sportul [Pana la urma nu vi ajunge gimnasta
faimoasa.]
Cea mai nefolositoare- SPORTUL [e clar.]
Ma mir ca nu a zis nimeni limba si literatura romana(la noi este insuportabila aceasta ora mai ales cand ne da 3 pagini sa analizam niste cuv idioate) dar vad ca majoritatea sunteti de acord cu mine despre cele mai naspa si cele mai nefolositore.pup si vot la toti
Cea mai nașpa - Franceza
Cea mai nefolositoare - Sportul!
Sportul este total pe dinafară. Este 0% folositor în școală. De ce? Pentru că nu te învață absolut nimic, este doar o oră de mișcare pe care o poți face oriunde altundeva! În pauze, pe afară, oriunde! Este total nefolositoare o oră de sport ca materie la școală.
Cei care aveți ceva cu istoria - eu consider că istoria și geografia te ajută la formarea culturii generale, cultură generală pe care este rușinos să nu o ai. Este esențial să știi pe ce lume trăiești.
Pentru mine religia este una din orele folositoare deoarece profesoara noastră ne dă mai mult sfaturi morale decât să vorbească despre Dumnezeu. Ne învață ceva util.
Baftă
Io nu inteleg o chestie. vrei sa te axezi pe romana.la ce pana mea iti mai trebuie sa stii matematica, ecuatii de gradu 2, cand tu dai la romana. de asta, multe ore mi se par nefolositoare. Si cea mai najpa e matematica. nu imi place deloc... mai ales geometria.
Cea mai nefolositoare mi se pare tehnologia, istoria, ed.fizica si fizica.Sunt de acord cu 7h30, putem face sport oriunde,e o ora total prosteasca.
Cea mai naspa e clar matematica si fizica.
Cele mai folositoare,dupa mine sunt:romana,clar,adica trebuie sa stii gramatica ca sa poti vorbi corect,nu?apoi cultura civica, te invata lucruri chiar utile:despre mass-media si politica in general; dar cele mai folositoare mi se par limbile straine, asta chiar ne trebuie in viata.
DD_4997 întreabă: