| camy417 a întrebat:

Care vi se pare cea mai naspa ora, dar cea mai nefolositoare?

Răspuns Câştigător
| Enzo2011 a răspuns:

Depinde de profesurul care o preda, de exemplu noi avem un prof la istorie care ne exlica foarte bine si pur si simplu iti imaginezi ca esti in mijlocul actiunilor si al evenimentelor(dar cred ca depinde si de fiecare in parte) si cea mai naspa materie este mereu cea la care nu te pricepi(cazul meu mate, fizica si chimie) iar nefolositoare sincere mi se pare latina dar fiecare om este diferit(ce iti place tie si ce-mi place mie sunt 2 lucruri diferite) asta este diferenta ce face lumea asta atat de interesanta

48 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Sunteți mulți pe aici care considerați că desenul și muzica sunt nefolositoare.
Cu sportul am lămurit-o. E 100% nefolositor ca materie în școală.

Dar desenul și muzica reprezintă elemente artistice care ajută de asemenea la formarea culturii generale, a bunului gust. Nu sunt chiar așa nefolositoare...(just my opinion.)

Baftă

| Bogdanux a răspuns:

Cea mai naspa ora: fizica...sau am putea sa-i spunem ARMATA;
Cea mai nefolositoare ora: latina...desi eu nu mai fac.

| NickiMinaj a răspuns:

In momentul de fata toate sunt nefolositoare pentru mine mai putin biologia si chimia (desi la scoala nu se face nimic, tot in particular si astea). pana si engleza, e o caterinca ora! macar de-am face chineza la nivel serios, pana si nenea Zuckerberg o invata...

| anadragutza a răspuns:

Cele mai naspa ore sunt mate, romana.religia,dirigentia,chimia,geografia,istoria,engleza,franceza,algebra si ce imi place cel mai mult e sportu... dar cele mai nefolositoare ore sunt:mate, romana.religia,dirigentia,chimia,geografia,istoria,engleza,franceza,algebra.fundoi?

| dongyi_7706 a răspuns:

Cea mai naspa ora:fizica si chimia
cea mai nefolositoare:fizica si chimia
si apropo:istoria e cea mai tare materie:X:X

| Marius96 a răspuns:

Muzica desen ...sunt naspa si plictisitoare big grinlaughing

| MrBlueEnergy a răspuns:

Cea mai naspa-Romana
Cea mai nefolositore-Germana :-&

| Ryder_7882 a răspuns:

Nashpa:Fizicaa
Nefolositoarebig grinirigentia si istoria

| juliana_9015 a răspuns:

Cea mai naspa:Matematica
cea mai nefolositoare:ed. tehnologica

| theblackstar a răspuns:

Naspa-fizic nefolositoare-civik

| OanaVlad a răspuns:

Toate laughing

| DrDeath a răspuns:

Matematica
Matematica
Urasc aceasta materie.Habar nu am de ce o fac.Adica mate nu e naspa ci profesorii, pana acum toti profesorii pe care i-am picat sunt ticniti si rai.Nu explica deloc bine.Nu stiu de ce.Am mers la colegii mei cei vechi in clasa lau alt profesor si mi-am dorit sa nu se mai termine ora.Dar la mine la ore...doamne ar da sa se termine o data.

| Iiiiioana a răspuns:

Cea mai naspa...istoria => poate e din cauza profei ca e o femeie invarsta si plictisitoare yawn
si cea mai nefolositoare...nici una ca toate ne ajuta la ceva.

| alexa14 a răspuns:

O cea mai naspa e chimia jos cu molecula si cea nefolositoare este latina dar sa traiasca scurtu cel mai bestial prof de latina si clar engleza e cea mai naspa deoarece si profu e naspa O_O

| Ramonaaaa a răspuns:

Naspa:Matestraight face
Nefolositoare:Cultura Civicarolling eyes

| Căpşunăă a răspuns:

Cea mai nefolositoare in viata cred ca e desenul pentru ca daca iti place te poti duce la un curs numai pentru desen nu trebuie si la scoala

| camy417 explică (pentru Căpşunăă):

Desenul nu mi se pare nefolositor pentru simplul fapt ca era printre singurele nostre ore in nu facem nimic. si poate in tara nostra desenul nu este luat in serios dar in alte tari te sperii. sunt altii si cu 5 la desen.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Naspa - Franceza.
Nefolositoare - Muzica.