Depinde de profesurul care o preda, de exemplu noi avem un prof la istorie care ne exlica foarte bine si pur si simplu iti imaginezi ca esti in mijlocul actiunilor si al evenimentelor(dar cred ca depinde si de fiecare in parte) si cea mai naspa materie este mereu cea la care nu te pricepi(cazul meu mate, fizica si chimie) iar nefolositoare sincere mi se pare latina dar fiecare om este diferit(ce iti place tie si ce-mi place mie sunt 2 lucruri diferite) asta este diferenta ce face lumea asta atat de interesanta
Istoria
o urasc adica de ce miar folosi mie sa stiu cand cine si unde s-au batut careva cu altcineva
Pai cea mai naspa ora mi se pare desenul iar cea mai nefolositoare mi se are sportul. imi cer scuze pentru cei pasionati de aceasta ora dar pana una alta unii poate nu vor sa se faca sportivi de mare performanta.
Cea mai naspa ora- Sportul [Pana la urma nu vi ajunge gimnasta
faimoasa.]
Cea mai nefolositoare- SPORTUL [e clar.]
Buna Camy, mie mi se pare cea mai najpa ora...ora de mate
Inainte imi placea, si acum imi place matematica dar in ultima vreme profesoara a devenit foarte stresanta ca de... urmeaza sa dam examelele.Maine am simularea... Sunt in clasa a 8a si fac si muzica si desenul cu profa de mate, dar de fapt facem matematica in loc de desen si muzica. Deci, ajungem sa facem 8 ore de mate pe saptamana. M-am saturat.pup
O cea mai naspa e chimia jos cu molecula si cea nefolositoare este latina dar sa traiasca scurtu cel mai bestial prof de latina si clar engleza e cea mai naspa deoarece si profu e naspa O_O
Cea mai nefolositoare in viata cred ca e desenul pentru ca daca iti place te poti duce la un curs numai pentru desen nu trebuie si la scoala
Cea mai naspa ora:fizica si chimia
cea mai nefolositoare:fizica si chimia
si apropo:istoria e cea mai tare materie:X:X
DD_4997 întreabă: