| MrUniverse a întrebat:

Cât de greu este bacalaureatul la Matematică M2?

11 răspunsuri:
| Rockass987 a răspuns:

Nu e greu, absolut deloc. Eu unul abia am terminat a XII-a. Am dat bacul la română, mate m2 și biologie. În fine, asta nu contează. Dar singurul lucru de care m-am temut aici era matematica. Prin luna martie m-am apucat de pregătire, eram varză. Mă gândeam...gata,pic. Eii bine, după câteva ședințe de pregătire, am realizat că nu e greu deloc, și așa am luat 8, 00 la mate la bac.
La mate m2, faci 3 ore de mate pe săptămână.

| FaraNume77 a răspuns:

Este destul de invatat. Eu am terminat liceul acum 3 ani si nu am dat bacul. Am invatat de pe net pana in luna februarie si apoi am facut 25 de sedinte de pregatire timp de 5 luni. Am reusit sa il iau cu 8.85 la mate M2. Am avut si profesor bun la pregatire. Important e sa muncesti un pic. Succes!

| FaraNume77 a răspuns (pentru FaraNume77):

M-am apucat de invatat din ianuarie.

| samiZiciPompier a răspuns:

Suficient de greu incat sa ne asigure shaormari si vanzatori in supermarket pentru urmatorii ani happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai greu decat M1, in orice caz.

| MrUniverse explică (pentru anonim_4396):

Asta e imposibil.
M1 e cel mai greu, pentru cei de la Mate-Info...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru MrUniverse):

M1 greu? laughing))) Compara subiectele de la bac.

Prietenul meu a terminat mate-info la unul dintre cele mai bune licee din Brasov si imi da dreptate. Informatica e partea grea a profilului, nu matematica.

| AFR81 a răspuns:

Nu este foarte greu. M2-ul este ok, la M1 e jale. Eu care nu stiam absolut deloc matematica, m-am pus la punct intr-o luna si am reusit sa iau 6, o nota extraordinar de mare pentru mine. Daca te descurci cat de cat la clasa si mai faci si variante acasa, poti sa iei lejer peste 8.

| AC4S4 a răspuns (pentru anonim_4396):

M1 este mai greu decat M2, este logic. Insa diferenta se vede mai mult la subiectul 3, de obicei. La subiectul 1 ori iti pica ceva ce stii, ori ceva ce nu stii. La subiectul 2 tot asa, doar ca la exercitiul doi iti da un polinom si poate un subpunct care sa te bage in ceata. La subiectul 3 e de gandit mai mult.
Asa ca daca anul asta a fost usor Subiectul 1 de la mate-info, nu inseamna ca e mai usor M1 decat M2.

Si nu informatica e partea grea a profilului, pe langa ce inveti in liceu, bacul iti verifica cunostinte minime la informatica. Daca unu' vine la ora de info ca sa stea pe facebook normal ca zicem ca informatica e partea grea a profilului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AC4S4):

laughing aha

| TristanTzara a răspuns:

Dacă te referi la b și c de la exercițiul al doilea de la subiectul III, de la tehnologic-- cele pentru care elevii cer 20 de puncte din oficiu--nu e chiar așa de greu. Noțiunile sunt în programă, atâta că e ceva mai dificil, e tipul de exercițiu care e marcat cu steluță în manual.
E normal ultimul subpunct e pentru 10.

Atâta ați avut ghinion că anul ăsta ați prins două subpuncte de genul ăsta. E normal ca din când în când să pice puțin mai greu ca în anii trecuți, atâta că ați avut ghinionul să fiți voi generația aia, cum alții au avut norocul să prindă ușor într-un an.