Depinde de la facultate la facultate, dar grupele au undeva pana la 15 studenti, mai ales daca e vreo facultate din asta tehnica si se fac multe lucrari practice la laboratoare.
Nu mai exista conceptul de clasa / doar de grupa.
Nu exista o regula anume de impartire in grupa. Spre exemplu in unele facultati se imparte alfabetic, in altfele se distrribuie alfabetic (fiecare grupa sa aiba studenti cu toate literele ) samd.
E putin relevant cu prietena ta unde cade, oricum cursurile le faceti la un loc, iar daca asistentii la laboratoare va permit puteti merge impreuna la aceeasi grupa
Depinde de cati studenti sunt inscrisi in acest an la specializarea la care ai optat. Pot fi si 10 si 70. De exemplu eu am terminat anul 1 de facultate si ne-am inscris iun jur de 70 de persoane si s-au format 5 grupe a cate 14 persoane. Intre timp au mai renunta si s-au retras dar grupele au ramas aceleasi pana la sfarsitul anului. Presupun ca din anul 2 se vor face alte grupe!
Suntem 100 de persoane admise la specializarea mea...
Si grupele cum au fost facute? s-au luat dupa tabelul de admitere, adica dupa numere, de la 1 la 100 si au fost impartiti, sau fiecare se pune in grupa cu cine vrea? sau care e modul dupa care se fac grupele?
De obicei sunt impartite grupele in ordine alfabetica
Curiosul999 întreabă: