Depinde de cati studenti sunt inscrisi in acest an la specializarea la care ai optat. Pot fi si 10 si 70. De exemplu eu am terminat anul 1 de facultate si ne-am inscris iun jur de 70 de persoane si s-au format 5 grupe a cate 14 persoane. Intre timp au mai renunta si s-au retras dar grupele au ramas aceleasi pana la sfarsitul anului. Presupun ca din anul 2 se vor face alte grupe!
Si grupele cum au fost facute? s-au luat dupa tabelul de admitere, adica dupa numere, de la 1 la 100 si au fost impartiti, sau fiecare se pune in grupa cu cine vrea? sau care e modul dupa care se fac grupele?
Depinde de la facultate la facultate, dar grupele au undeva pana la 15 studenti, mai ales daca e vreo facultate din asta tehnica si se fac multe lucrari practice la laboratoare.
Nu mai exista conceptul de clasa / doar de grupa.
Nu exista o regula anume de impartire in grupa. Spre exemplu in unele facultati se imparte alfabetic, in altfele se distrribuie alfabetic (fiecare grupa sa aiba studenti cu toate literele ) samd.
E putin relevant cu prietena ta unde cade, oricum cursurile le faceti la un loc, iar daca asistentii la laboratoare va permit puteti merge impreuna la aceeasi grupa
Curiosul999 întreabă: