Daca pleci de la zero, ai nevoie de cel putin 10 ani! Daca mai stii cate ceva, scad anii... cu scrisul e mai greu ca nu se scrie cum se pronunta
Am învățat simultan 4 limbi, maghiara, franceza, germana și engleză. Din cele 4, doar engleza mi-a rămas restul știu doar 2 cuvinte, deci îți ia foarte mult și uiți repede dacă nu folosești.
Eu vreau sa invat rusa la nivel avansat 100% de cand ai inceput? poate facem competitie, peste 10 ani mai vorbim
CAT MAI MULT... DACA am ca profesoara pe Barbara Palvin
auuuuuuuuuuuuuuuuuUUUUUUUUUUUUU
Cum e man maghiara asta? Eu am invatat germana si engleza, dar sincer maghiara mi se pare imposibila, aud niste sunete si atat cand se discuta, nici macar nu disting cuvintele. Germana nu mi s-a parut asa grea pe cum se zicea.
Tu cum o auzi maghiara? O auzi clar ca romana? Se inteleg cuvintele f limpede?
Am fost mereu curios cum percepe unu care stie limba.
Poate este puțin mai grea decât alte limbi, dar cu siguranță nu imposibil de învățat. Pentru mine mi se pare ușoară pentru că am învățat-o de mic, și atunci când ești mic o limbă înveți fără să simți. Acum nu mai știu să vorbesc fluent, o folosesc foarte rar și știu doar propoziții de bază. Spre exemplu știu mult mai bine engleză decât maghiară acum. Dar da, chiar este grea și are cuvinte și accente grele, general vorbind.