Mă spăl in fiecare zi! Daca nu mă spăl nu pot sa ies afară din casă, dar și dacă stau in casa o fac. Înainte odată la 3-4 zile făceam baie, cam in urma cu 15 ani!
In fiecare zi, nu pot sa dorm daca nu fac dus. Chiar daca stau in casa toata ziua si nu fac nimic, inainte de somn tot fac dus, vara nu mai zic ca fac si de 3-4 ori pe zi.
Eu fac dus zilnic, daca nu mi-e rau. Corpul transpira constant, nu trebuie sa curga transpiratia pe om ca sa fie necesar sa se spele (benny blanco poate sa nu faca dus un an si tot nu i se va reprosa vreodata)
Dimineata si seara se face dus mai ales vara cand este cald, nu tine numai de iginiena ci si de sanatate
In anotimpurile reci cam de 3 ori pe saptamana. Fiind un anotimp rece, pielea mea secreta mai putine uleiuri, si daca ma spal zilnic, mi se crapa pielea si fac pete rosii. Am dermatita si de aia patesc asa.
Vara cand pielea produce mai mult sebum si mai si transpir, ma spal zilnic, dar doar odata, pentru ca din nou, elimin prea mult din sebum si fac pete rosii.
Nu. De obicei dus fac la fund daca hartia igienica nu ia tot si bineinteles imi spal mainile cu ocazia asta.
A fost o emisiune de stiinta in Olanda ca occidentalii exagereaza cu igiena. Apa calda nu face bine pielii. Bacteriile de pe piele au rostul lor (sunt bacterii bune). Bine, multora nu le place ca miros. Dar asa miros oamenii.
razadeluna întreabă:
walika6699 întreabă: